19 / 04 / 2024

Terrace Koru nerede

Terrace Koru nerede

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde yüseliyor. Terrace Koru İnanlar fiyat listesi kapsamında daireler 302 bin TL 'den başlıyor.

Terrace Koru Çekmeköy fiyat listesi!

Ev seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Alemdağ'da yükseliyor. Terrace Koru Çekmeköy fiyat listesi kapsamında daireler 302 bin TL'den başlıyor.

Terrace Koru Alemdağ nerede?

Terrace Koru Residence'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Terrace Koru Alemdağ nerede?

Terrace Koru Rezidans fiyatları!

Terrace Koru Rezidans fiyatları dairelerin konum ve metrekarelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 3 blok şeklinde tasarlanan projede 30 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Çekmeköy Terrace Koru iletişim!

Çekmeköy Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Terrace Koru nerede?

Terrace Koru Rezidans'ta 30 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 15 Ocak'ta satışa çıkacak proje 150 adet daireden oluşuyor. Peki Terrace Koru nerede?

Saklı Koru Konakları nerede?

Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Koru Aura Finans Merkezi nerede? Konum bilgisi!

Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Koru Aura Finans Merkezi nerede sorusunun yanıtı projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Koru Aura nerede?

Sinpaş Koru Aura nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Koru Aura nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Eston Şehir Koru ikinci etap nerede? 

Eston Şehir Koru  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Nef Koru Blokları nerede?

Koru Blokları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje şu anda ön talep toplama sürecinde. 

İdealist Koru nerede?

İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İdealist Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Koru Narlıdere nerede?

Koru Narlıdere nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve loft daireler bulunuyor.

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Kuzeyşehir Koru nerede?

Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Projede dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çevre Yolu'nun yanında yükselen Kuzeyşehir Koru nerede?

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Terrace Koru nerede Haberi

Terrace Koru nerede

Terrace Koru İnanlar fiyat listesi maddelerine değinmeden önce projenin özelliklerine gözatalım. 3 blok halinde yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Terrace Koru Alemdağ sosyal kullanım alanları

3 blok halinde yükselen projede ortak yaşam seçeneklerine göre çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, fitness salonu, yüzme havuzu ve otopark yer alıyor. Proje toplam 150 adet daireden meydana geliyor.


Terrace Koru nerede?

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Alemdağ'da hayata geçiriliyor. Projede teslimler 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Çekmeköy Terrace Koru ödeme planı

Fiyatların  kat ve cephelerine bağlı olarak değiştiği projede yüzde 20 peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede 15'lik iki ara ödeme 12....