26 / 04 / 2024

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede?

Firma: Dap Yapı

Proje: Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesi için ön talep toplanıyor. Proje Nişantaşı Koru adıyla yükselecek.

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nişantaşı Koru nerede hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Nişantaşı Koru projesinde, konforlu yaşam alanları, şık peyzajlı parklar, birbirinden lüks markaların yer alacağı mağaza ve dükkanlar yer alacak. Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinin yakın zamanda satışa çıkması bekleniyor.

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru projesinin hayata geçireceği arazi, Emlak Konut tarafından Mart 2018 tarihinde yapılan İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında satışa çıkarılmıştı. Dap Yapı yapılan ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 763 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 705 milyon 500 bin TL teklif vererek arsanın yeni sahibi olmuştu.

Merakla beklenen Nişantaşı Koru projesinde binaların kat sayısı 10'u, ticaret alanlarının yüksekliği ise 5 katı geçmeyecek. 25 dönümlük arsanın yaklaşık 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü yalnızca ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı şeklinde ayrıldı.

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede?

Web: http://www.nisantasikoru.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön