28 / 03 / 2024

Nişantaşı Koru fiyat!

Nişantaşı Koru fiyat!

Firma: Dap Yapı

Proje: Nişantaşı Koru

Nişantaşı Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Nişantaşı Koru projesi için ön talep toplanıyor. Proje Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek.

Nişantaşı Koru fiyat!
Nişantaşı Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Nişantaşı Koru fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce projeyle ilgili bazı detaylara değinelim.

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesinde, konforlu yaşam alanları, şık peyzajlı parklar, birbirinden lüks markaların yer alacağı mağaza ve dükkanlar bulunacak.

Nişantaşı Koru fiyat!

Yakın zamanda satışa çıkması beklenen  Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün arazisinde yükselecek.

Nişantaşı Koru projesinin yükseleceği arazi, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında satışa çıkarılmıştı. Dap Yapı yapılan ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 763 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 705 milyon 500 bin TL teklif vererek değerli arsanın yeni sahibi olmuştu.

Dap Nişantaşı Koru projesinde binaların kat sayısı 10'u, ticaret alanlarının yüksekliği ise 5 katı geçmeyecek. 25 dönümlük arsanın yaklaşık 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü sadece ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı şeklinde ayrıldı.

Nişantaşı Koru fiyat:

Nişantaşı Koru fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Nişantaşı Koru fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.nisantasikoru.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön