26 / 04 / 2024

ters ev nerede

ters ev nerede

Tavana yerleştirilen koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerin yoğun ilgisini çeken "ters ev"lerin sayısı giderek artıyor.

Antalya'daki Ters Ev'e yeni dekorasyon!

Antalya'nın turistik bölgesi Kundu'daki Ters Ev Aksiyon Parkı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Yeni sezona özel yeni iç tasarımıyla dikkati çeken Ters Ev'de çocuklar için özel alan inşa edildi.

Antalya'daki ters ev yoğun ilgi görüyor!

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ve dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyi ters olan evi ziyaret eden kreş öğrencileri şaşkınlık ve mutluluğu birlikte yaşadı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da ters ev inşa edildi!

Rusya' nın başkenti Moskova' da sergilenen çatısı zemin, zemini tavan olan " ters ev " e gelen ziyaretçiler, keyifli anlar yaşarken, bir anlık algılama sorunuyla karşılaşıyor...

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı Exen Konakları'nda 3+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yüzde 25 indirimle satışta. Peki Sur Yapı Exen Konakları nerede? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir çamaşır makinesinden en çok beklenen geniş çamaşır alanıdır. Electrolüx size istenilen alanı sağlar ve ev hanımlarını mutlu eder. Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

ters ev nerede Haberi

ters ev nerede

Farklı girişimcilerin büyük şehirler olarak birçok şehirde kurulan "ters ev"ler yoğun ilgi gösteriyor. Kayseri'de Oymaağaç mevkisinde bulunan bir alışveriş merkezinin yanında inşa edilen "ters ev", kısa süre önce ziyarete açıldı.

TRT Haber'de yer alan habere göre; temelindeki eğimli açı nedeniyle içine girildiği an baş dönmesi hissi veren ters eve ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Ters gişesiyle ziyaretçilerini karşılayan ev, park halinde bulunan ters otomobil ve ters kapısıyla ilk andan itibaren misafirlerini şaşırtıyor.

Evin içerisinde poz veren ziyaretçiler, çektikleri fotoğrafları ters olarak düzenleyerek kendilerine tavandaymış görüntüsü veriyor.

Ankara, Safranbolu ve Kayseri'de bulunan ters evlerin işletmeciliğinde bulunan, Ordu'daki ters evi de inşa eden Nurettin Karateke, evlerin ilkini girişimci Kaan Karahan'ın Antalya'da açtığını kaydetti.

Asıl mesleği kuyumculuk olan Karateke, arkadaşı Emin Görmez'in teklifiyle ters ev işine ortak olduğunu...