26 / 04 / 2024

tesco kipa ardaş gıda

tesco kipa ardaş gıda

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi, Ardaş Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticarat A.Ş. Kiracılık Hakkı Devri Sözleşmesi İmzaladı. Tesco Kipa, Ardaş'ı 21 perakende mağazası ile devraldığını duyurdu

Tesco Kipa resmen Migros'a devredildi!

Rekabet Kurulunca, Tesco Overseas Investments Limited kontrolündeki Tesco Kipa AŞ hisselerinin belli oranının Migros tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Kipa, Migros'a devredildi!

Kipa hisselerinin yüzde 95,5'nin Tesco Overseas Investments Limited'den Migros Ticaret AŞ'ye devri işlemi, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

A101, Çağrı Semt marketlerini satın alıyor!

Tesco Kipa’nın Migros’a satışı sonrası yeni bir satın alma planı da açıklandı. 210 şubesi bulunan Semt Çağrı Marketleri, A101’e satılıyor.

Tesco Kipa, Migros'a satıldı!

Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros'a sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek.

Tesco Kipa, resmen Migros'un oluyor!

İngiliz sermayesi Tesco Kipa, resmen Migros Ticaret'e satıldı. Sky News'in haberine göre anlaşma bugün içinde resmen açıklanacak.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı!

Tesco Kipa bazı mağazalarının devri için Beğendik ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşılamadan sona erdiğini açıkladı. Kipa CEO'su Bill O'Neill, "Bu tür görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona ermesi olasılığı her zaman vardır" dedi.

Arda Turan Şişli'de restoran açıyor!

Arda Turan, işletmeci oluyor. Turan, Cemal Sarıhan ile Şişli'deki Clarion Hotel'in altında bir restoran açıyor. 'Yeni nesil esnaf lokantası' sloganıyla yola çıkan Turan, mekanın adını Arşiv koydu.

Siyasi belirsizliğin kalkmasıyla projelerin lansmanları art arda yapıldı!

Konut sektöründe seçim belirsizliğinin ortadan kalkması art arda yeni proje lansmanlarını beraberinde getirirken; son iki haftada talepte gözlenen canlanmayla birlikte 1.2 milyon adetlik yıl sonu satış hedefinin aşılabileceği belirtiliyor.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor!

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

tesco kipa ardaş gıda Haberi

tesco kipa ardaş gıda

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi, Ardaş Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticarat A.Ş. Kiracılık Hakkı Devri Sözleşmesi İmzaladı. Tesco Kipa, Ardaş'ı 21 perakende mağazası ile devraldığını duyurdu.

Yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz 22 Aralık 2011 tarih ve 2011-2012/83 sayı ile alınan Yönetim Kurulu Kararı uyarınca;

Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş. ("Tesco Kipa") ile Ortaköy Sanayi Sitesi Kiptaş Konutları Arkası Ortaköy - Selimpaşa SİLİVRİ / İSTANBUL adresinde mukim Ardaş Gıda Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.("Ardaş") arasında, halihazırda Türkiye'nin Trakya bölgesinde "Ardaş" markası altında süpermarket olarak faaliyet gösteren 21 adet perakende satış mağazasına ait kiracılık hakkı ile anlaşma kapsamındaki stoklar ve demirbaşların Tesco Kipa tarafından devir alınmasına yönelik bir sözleşme imzalanmış olup, devir işlemleri öncelikle Rekabet Kurumu başta olmak üzere,...