05 / 05 / 2024

tesiad nilüfer genel merkezi nerede

tesiad nilüfer genel merkezi nerede

Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Nilüfer'de 5.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 697 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Nilüfer Gölyazı’da arkeopark oluşturulacak!

Nilüfer Belediyesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzeler Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gölyazı'da devam eden arkeolojik kazılarda 2500 yıl öncesine ait günlük yaşam, ticaret ve dini inançlara ait önemli bulgular elde edildi

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

tesiad nilüfer genel merkezi nerede Haberi

tesiad nilüfer genel merkezi nerede


Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi. 


TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt, 5 büyük şehirde ve 12 ilçede teşkilatlanarak 2 binin üzerinde üye sayısına ulaşan TESİAD'ın, Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren 4 büyük işadamları teşkilatından biri olduğunun altını çizdi. Ayrıca tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bozkurt, Türkiye'de kadınların işgücüne katılımının yüzde 30'larda kaldığına dikkat çekti. Protokol konuşmalarının ardından TESİAD’ın yeni genel merkez binasının açılış gerçekleştirildi.


Açılış törenine TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt'un yanı sıra MHP Bursa Milletvekili ve Osmangazi Belediye başkan adayı Necati Özensoy, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, MHP...