25 / 04 / 2024

tesk esnafa kredi

tesk esnafa kredi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ile Şekerbank, "Kapımız Esnafa Açık" platformu kapsamında esnaf ve sanatkarların nakit ihtiyacını ilave avantajlar sağlayarak karşılamak üzere iş birliği yaptı.

Esnafa son dakika müjdesi! KOBİ’lerin kredi garanti limiti resmen artırıldı!

Cumhurbaşkanı imzası ile yayımlanan kararla KOBİ'lerin sistemden kullanabileceği kredi garantisi 100 milyon TL'den 150 milyon TL'ye çıkarıldı. Büyük firmalar için ise bu tutar 350 milyon TL'den 500 milyon TL'ye çıkartıldı.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnafa müjde! Dev kredi desteği

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, esnafa 100 milyar lira tutarında verilecek olan kredi paketine yönelik önemli açıklamalar yaptı. 

Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar? Esnaf destek paketi başvuru şartları neler?

Esnaf kredi şartları, tutarı, faiz oranı ve diğer detaylar gündemde merak konusu oldu. Halkbank aracılığıyla esnafa verilecek kredinin üst limitinin 500 bin TL olması beklenirken açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Peki Halkbank esnaf kredi faizi ne kadar, kaç TL?

Esnafa 100 milyarlık düşük faizli kredi fırsatı! 100 milyar krediye kimler başvurabilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 100 milyarlık esnaf kredi paketi merak konusu oldu. Erdoğan, yapılan düzenlemeyle birlikte esnafa 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faizle kullandırılacak 100 milyar liralık bir kredi paketi açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

Erdoğan’dan son dakika müjdesi! Esnafa kredi destek paketini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Esnafa faizsiz kredi müjdesi!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararına göre, Halkbank, esnaf ve sanatkarlara yüzde 50 faiz indirimli veya faizsiz kredi desteği sağlanacak.

KKTC'de küçük esnafa kredi ve kira yardımı desteği müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner yaptığı açıklamada bin küçük esnafa 100 milyon lira kredi ve 20 milyon lira kira desteği verileceğini müjdeledi...

2.5 milyon esnafa kredi müjdesi!

Halkbank tarafından esnafa kredi yardımı geliyor. Buna göre; Halkbank esnafa verilen kredilerde yüzde 50 faiz indirimi yapılacak. 

TESK'ten esnafa yönelik icralar durdurulsun önerisi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, pandemi dönemi boyunca iş yerleri kapanan esnaflara yönelik icraların durdurulması yönünde çağrıda bulundu. 

Ruhsar Pekcan'dan esnafa kredi yapılandırma müjdesi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Esnaf ve sanatkarlarımızın Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandıkları kredilerden takipte olanları yapılandırıyoruz." diye konuştu.

tesk esnafa kredi Haberi

tesk esnafa kredi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'ndan (TESK) yapılan açıklamaya göre, iş birliğine ilişkin protokol, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu tarafından TESK Genel Merkezi'nde düzenlenen törende imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şekerbank, TESK üyelerinin şubeye gitmeden "Şeker Mobil Şube" üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilmesine olanak sağlayacak ve esnaf müşterilerinin 50 bin liraya kadar olan nakit ihtiyacını, 36 aya varan vadeler ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

TESK üyesi esnaf müşteriler, 6 ay ödemesiz taksitlendirme talep edebilecek ve 12. taksite kadar düşük tutarlarda ödeme seçeneğinden faydalanabilecek.

Esnaf ve sanatkarlar paket kapsamında internet şube ve mobil bankacılık üzerinden yapacakları EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek, 1 yıl boyunca POS inaktiflik ve 10 yapraklı çek...