24 / 04 / 2024

TEV

TEV

Türkiye Eğitim Vakfı başarılı ve dar gelirli öğrencilere başarı bursu veriyor. 2 Ekim'de başvuru süresi sona erecek olan burslar 575 lira ile 2 bin 650 lira arasında değişiyor. İşte TEV'den burs alabilmek için aranan şartlar...

Üniversite öğrencileri için 2023 TEV burs başvuruları başladı: Kimler başvuramaz, nasıl başvurulur?

2023-2024 akademik yılı, üniversitelerin öğrencilere kapılarını yeniden aralamasıyla başladı. Yeni başlayan gençler ve devam edenler, eğitim giderlerini desteklemek adına burs olanaklarına yöneliyor. Bu noktada Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından sağlanan burs fırsatları öne çıkıyor.

TEV burs başvuruları başladı: Şartları karşılayan öğrencilere ayda 2500 TL burs verilecek!

2023-2024 eğitim öğretim yılı, üniversitelerin kapılarını yeni öğrencilere ve ara sınıf öğrencilerine açtığı heyecan verici bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. Üniversiteye başlamış olan gençler ve devam eden öğrenciler eğitim masraflarını karşılamak için burs fırsatlarını araştırmaktadırlar.

TEV’den öğrencilere karşılıksız burs! Peki kim ne kadar alacak? İşte 21 Eylül 2022 itibariyle TEV burs miktarları

Okullar açıldı. Kitap, kırtasiye, gıda, barınma derken ihtiyaçlar dağ gibi arttı. Kurulduğu 1967 yılında 119 öğrenciye burs veren TEV bugün 269 bin mesleki öğretim, üniversite yüksek lisans, doktora ve üstün başarı bursu veriyor. Peki burs miktarları ve şartları neler? İşte yanıtı

23 bin 850 liralık burs için son gün 2 Ekim

Türkiye Eğitim Vakfı başarılı ve dar gelirli öğrencilere başarı bursu veriyor. 2 Ekim'de başvuru süresi sona erecek olan burslar 575 lira ile 2 bin 650 lira arasında değişiyor. İşte TEV'den burs alabilmek için aranan şartlar...

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Tanyer İnşaat'tan TEV'e sponsor oldu!

TANYER İnşaat, Türk Eğitim Vakfı'nın 31 Mayıs Salı günü eğitime destek amacıyla düzenleyeceği konsere sponsor oldu. Düzenlenecek konserde All Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile ömürlük şarkılar seslendirilecek.

Çekmeköy Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi açıldı!

Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

1996 yılında Türk Eğitim Vakfı'na ait bazı gayrimenkuller satılacakmış!

Reşat Altın'ın 7 milyon 464 bin liraya satıldığı 1996 yılında, TEV'e ait gayrimenkuller açık artırma ile satılacakmış. Beykoz'da 407 metrekarelik arsanın 1/8 hissesi 101 milyar 750 milyon lira asgari bedelle satılacakmış.

TEV, TSKB Gayrimenkul ve Reidin desteği ile daha çok burs verecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reidin Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında TEV mevcut gayrimenkul portföyünü analiz etti. TEV yapılan analiz neticesinde sağlanacak iyileştirmelerle daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilecek.

TEV Haberi

TEV

Türk Eğitim Vakfı TEV lise öğrencilerine 575 lira, üniversite öğrencilerine 1375 lira, yüksek lisans öğrencilerine 2 bin lira, doktora öğrencilerine 2 bin 650 lira veriyor. 9 ay boyunca ödenen burslar geri ödemesiz olarak verilirken doktora öğrencileri başka bir kurumdun burs alabilse dahi başvuru yapabiliyor. TEV'in başarılı öğrencilere verdiği burs 5 bin 175 ile 23 bin 850 lira arasında değişiyor.

2650 lira olan doktora bursu için aranan şartlar

Türk Eğitim Vakfı, Başarı Bursları kapsamında çok başarılı, devlet üniversitelerinin Doktora programlarında eğitim alan öğrencilere başarı bursu veriyor. Doktora burslarında anabilim dalı ayrımı yapılmıyor her alandan başvuru kabul ediliyor. Aranan başlıca şartlar; T.C. Vatandaşı olmak, yüksek lisans bitirme genel not ortalamasının 4,00 üzerinden en az 3,00 olması (100 üzerinden not veren üniversitelerde en az 75...