17 / 04 / 2024

The First Rezidans kroki

The First Rezidans kroki

Ankara'nın Çankaya bölgesinde yer alan The First Rezidans nerede, adres ve konum bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Sinpaş Çankaya The First Rezidans fiyat!

Sinpaş Çankaya The First Rezidans fiyat bilgisine göre daire fiyatları minimum 500 bin liradan başlangıç gösteriyor...

The First Rezidans satış ofisi!

The First Rezidans daire fiyatları minimum 500 bin TL'den başlıyor. The First Rezidans satış ofisi ve krokisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

The First Rezidans ulaşım!

Ankara-Çankaya'da hayata geçirilen The First Rezidans ulaşım bilgileri ve proje detayları haberimizde yer alıyor...

The First Rezidans daire fiyatları!

Teslimlerinin Nisan 2016 olarak belirlendiği The First Rezidans daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

The First Rezidans teslim tarihi!

The First Rezidans teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi. The First Rezidans Evlerinde 1 oda 1 salon daireler 500 bin TL'den başlıyor...

The First Rezidans fiyat listesi!

Çankaya'da yer alan The First Rezidans fiyat listesi bilgisi dahilinde 500 bin liradan başlayan fiyatlar 1 milyon 977 bin liraya kadar yükseliyor...

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Satışları başlayan The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor..

The BO Viera projesi satışta! Yeni Proje!

BESA Grup, Bodrum’da 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen The BO Viera projesine imza atıyor...

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı!

Kadıköy'ün rezidans projelerinden The Mandarins Acıbadem iki etap olarak yükseliyor. The Mandarins Acıbadem'in yüzde 75'i tamamlandı.

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

The First Rezidans kroki Haberi

The First Rezidans kroki


2 blok halinde 26 bin 905 metrekareye ulaşan inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen The First Rezidans projesi Ankara'da yer alıyor. Sinpaş GYO'nun imzasını taşıyan The First Rezidans 'ta  479 konut ve 26 ticari ünite mevcut. 

Çankaya The First Rezidans projesinde yer alan 1+1 daireler 48 metrekare ile 60 metrekare, 2+1 daireler 80 metrekare ile 110 metrekare ve 3+1 daireler 90 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen büyüklüklerde inşa edildi.




Sinpaş Çankaya The First Rezidans fiyat: 



1+1 daireler 500 bin TL ile 715 bin TL

2+1 daireler 847 bin TL ile 1 milyon 292 bin TL

3+1 daireler 1 milyon 36 bin TL ile 1 milyon 977 bin TL aralığında değişiyor. 



The First Rezidans teslim: 


 The First Rezidans 'taki konutlar 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek. The...