26 / 04 / 2024

The One Bel Air nerede

The One Bel Air nerede

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

One Clapham Junction'ın son etabı 'The Arrival' Türkiye'ye özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla satışta!

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı 'The Arrival' 3 Kasım Cuma günü Four Seasons otelde düzenlenen basın toplantısından sonra Türkiye’ye özel avantaj ve fırsatlarla satışa çıktı. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Lüks tüketimde online cazibesi! Beymen'de kaçırılmayacak fırsatlar 25 Eylül 2022 fiyat listesi 

Beymen online satış platformunda The One'lılara özel ekinoks ayrıcalığı ile yüzde 20 indirim veriyor. Beymen'de ayrıca güzellik ve kozmetik ürünlerinde yüzde 15 indirim bulunuyor. Chakra ürünleri ise yüzde 50'ye varan indirimlerle sunuluyor.

Philips The One televizyon Arçelik'te indirimli fiyatıyla satışta! İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Philips The One televizyon Arçelik'te satışa çıktı. Peki, Philips The One televizyon kaç TL? İşte 30 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Mesa, gayrimenkul ve inşaat sektöründe yılın itibarlısı seçildi! 

The One Awards’da MESA adına ödülü aldı. The One Awards’da Mesa, yılın itibarlısı seçildi. 53 yıllık köklü geçmişi ile “yaşam markası” olarak anılan MESA, sunduğu teslim sonrası hizmet anlayışı ile sektörde öne çıktı. 

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

İŞ GYO, The ONE Awards'da Yılın İtibarlısı ödülünü aldı!

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerinde yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşları belirlendi. 

DKY’ye itibarlı ödül!

Marketing Türkiye Dergisi ve Akademetre Araştırma Şirketi’nin bu yıl 3’üncüsü düzenlenlediği The One Awards – Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde büyük ödül bu yıl DKY’ye verildi.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Dumankaya İnşaat ödül almaya devam ediyor!

Marketing Türkiye ve Akademetre’nin düzenlediği “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl da sahiplerine dün akşam düzenlenen renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.

The Dubai One'a 1,2 kilometrelik kayak pisti yapılacak!

Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de lüks sınır tanımıyor. Yeni yapılacak olan 'The Dubai One' adlı binada dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi bulunacak! Tesisin pisti ise 1,2 kilometre!

One Tower Bridge görücüye çıktı!

Londra’da adından çok yoğun bir şekilde söz ettiren One Tower Bridge’in İstanbul’daki lansmanı The Ritz Carlton İstanbul’da gerçekleştirildi. One Tower Bridge’de lüks daireler ve penthouse’lar 965.000 pound'dan başlayan fiyatlarla satışta.

The One Bel Air nerede Haberi

The One Bel Air nerede

İnşaatı tam 10 yılda tamamlanan The One' Bel Air adlı malikane 500 milyon dolardan satışa çıkarıldı. Takvim'de yer alan habere göre; sahibinin 165 milyon dolarlık borcu sebebiyle yaklaşık 200 milyon dolarlık indirim yapıldı.

Bu esnada ABD'li film yapımcısı Nile Niami tarafından inşa ettirilen One, lükste sınır tanımasa da, birçok ünlü bu rakamın çok fazla olduğunu dile getirdi. 

9 bin 290 metrekare kapalı alanı olan evde Evde 20 yatak odası, 30 banyo, 30 araçlık garaj, 40 kişilik sinema, 5 havuz ve sadece denizanalarının yüzdüğü akvaryum da yer alıyor. 

Okan Tower Miami projesi başlıyor!