26 / 04 / 2024

The Plan adres

The Plan adres

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

The BO Viera revize edildi!

The BO Viera, inşaat kalitesi, çevre planı ve peyzaj düzenlemesi ile benzersiz özelliklere sahip bir proje. Projede çalışmalar sürerken revize edildi...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018!

Bekart İnşaat tarafından hayata geçirilen The Holl Pendik projesi home ofis, residence ve ofisten meydana geliyor. 90 birimin yer aldığı projede 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor. İşte The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018...

The Mandarins Acıbadem'de kişiye özel ödeme planı!

Kadıköy'de yükselen The Mandarins Acıbadem projesinde kişiye özel ödeme planı seçeneği yer alıyor. Konut sahibi olmanın kolaylaştığı projede fiyatlar 590 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Arkas Terminal Del Golfo limanının projesine The Plan’dan ödül!

İtalya Terminal Del Golfo limanının yeniden yapımı için Arkas Holding Liman Hizmetleri Grubu tarafından hazırlanan proje, mimarlık ve tasarım alanında verilen The Plan Awards 2016’nın birincisi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Marakeş Kongre Merkezi ile ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılarını uluslararası ödüllerle tescillemeye devam ediyor. Avrupa’nın en prestijli mesleki değerlendirmelerden biri olan The Plan Award 2016’da Tabanlıoğlu Mimarlık “Marakeş Kongre Merkezi” ile ödül aldı.

Iglo Architects'ın iki projesi The Plan Awards 2016'da finale kaldı!

Iglo Architects, The Plan Awards 2016’da iki projesiyle finalist oldu. Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi ile Ortana Fabrika ve Yönetim Binası projeleri “Production” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede ödeme planına göre banka kredisi kullabılabiliyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde hayata geçiriliyor.

Tuzla Evora İstanbul adres!

Ödeme planına göre peşinatta indirim sağlanan projede dairelerin tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Tuzla Evora İstanbul adres bilgileri kapsamında İstanbul Tuzla'da bulunuyor.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Tabanlıoğlu Mimarlık İtalya'dan 3 ödülle döndü!

Tabanlıoğlu Mimarlık, İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleştirilen Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden The Plan Award 2015'ten 3 ödülle döndü.

The Plan adres Haberi

The Plan adres

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Kurum performansını arttırıcı organizasyonel gelişim, değişim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirme, müşteri odaklı, yüksek performanslı kurum kültürü...