28 / 03 / 2024

The World Investment Gayrimenkul projesi

The World Investment Gayrimenkul projesi

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evran tarafından kuruldu.

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugüb Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik, Fatih Ergüven ve Ömer Faruk Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni kurdu!

HeidelbergCement Group’un uluslararası ticaret şirketi HC Trading’in CEO’su Emir Adıgüzel, Dünya Çimento Birliği’ni (The World Cement Association) oluşturdu.

ISVEA, POPDES listesinde bu yıl 21. sırada yer aldı!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından söz ettiren İtalyan markası ISVEA, her yıl A'Design Award & Competition tarafından oluşturulan POPDES (Popular Designers Most Popular Designers of The World) listesinde, bu yıl 21. sırada yer aldı.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Realty World'e Amerika'dan ödül!

Amerika'dan ödül Realty World'e Amerika'dan ödül geldi. Florida Eyaleti Miami Salt Beach The Palms otelinde gerçekleştirilen ödül töreninde Realty World Türkiye, Başkanlık Özel ödülüne layık görüldü.

Dubai'de su altındaki villalar 3,5 milyon TL'ye satılıyor!

Dubai'deki "The World Islands Project" isimli dünya şeklindeki yapay adaların bir kısmına en alt katı su altında kalan üç katlı villalar inşa ediliyor. Projede fiyatlar 3 milyon 500 TL'den başlıyor!

The World Investment Gayrimenkul projesi Haberi

The World Investment Gayrimenkul projesi

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta  Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; EMLAK a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....