23 / 04 / 2024

Thermomanto Sistem uygulaması

Thermomanto Sistem uygulaması

Braas Çatı Sistemleri çatılarda enerji verimliliğini artırmak için inovatif çözümler sunuyor. Bu çözümlerden birisi de Braas çatı mantolama sistemi “Thermomanto Sistem”.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Braas Çatı Sistemleri'nden güçlü ısı yalıtım çözümü!

Braas Çatı Sistemleri, çatılarda enerji verimliliğini artırmak için sunduğu güçlü ısı yalıtım çözümü Thermomanto Sistem’in 12 cm. kalınlığındaki yeni versiyonunu lanse etti.

Isı yalıtımında yeni çözüm Thermomanto Sistem!

Braas Çatı Sistemleri çatılarda enerji verimliliğini artırmak için inovatif çözümler sunuyor. Bu çözümlerden birisi de Braas çatı mantolama sistemi “Thermomanto Sistem”.

Apartmanda merkezi sistemden kombiye geçiş nasıl olur?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartmanlarda merkezi sistem uygulamasından bireysel sistemli ısınma uygulamasına geçilebiliyor. Peki, apartmanda merkezi sistemden kombiye geçiş nasıl olur? İşte bireysel ısınmaya geçmek için gerekenler..

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.

İzmir'de akıllı kavşak uygulaması başladı!

İzmir'de akıllı kavşak uygulaması başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yılda hayata geçireceği proje ile kavşaklar ve otoparklar yaklaşık 700 kameranın kullanılacağı akıllı sistem ile yönetilecek.

Apartmanda merkezi ısıtmadan kombiye geçiş!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, merkezi sistem uygulamasından bireysel sistemle ısınma uygulamasına geçilebiliyor. Peki apartmanda merkezi ısıtmadan kombiye geçiş için oybirliği mi oyçokluğu mu gerekiyor? İşte yanıtı..

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı!

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı. Raylı sistemin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalara başlayan Uğur; İlk olarak Devlet Demir Yolları 3. Bölge müdürü Selim Koçbay ve ekibi ile bir toplantı düzenledi

Polisan Yeni Nesil Mix Sistem ile yüzlerce yeni rengi tüketiciyle buluşturuyor!

Polisan Ar-Ge’si tarafından yeniden tasarlanan ve Türkiye’nin ilk su bazlı sistemini geliştiren “Yeni Nesil Mix Sistem” sayesinde tüketiciler; ekstra bedel ödemeden, kaliteden taviz vermeden hayallerindeki renge ulaşıyorlar.

Burhanettin Çoban: Afyonkarahisar’a hafif raylı sistem getireceğim!

AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burhanettin Çoban, ikinci dönemde seçilmesi halinde kentin büyük bir bölümünü dolaşacak olan hafif raylı sistem projesini hayata geçireceklerini söyledi...

Metrekare.com Google Glass uygulamasını tanıttı!

Emlak sektöründe devrim yaratma mottosu ile, teknolojik yenilikleri entegre bir şekilde kullanan Metrekare.com, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını da tanıttı.

Bartın'daki Fotovoltaik Sistem'in kurulumu tamamlandı!

Fotovoltaik Sistem kurulumu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Bartın Belediye binasının bahçe bölümünde yer alan 2.94 kW gücündeki on-grid (şebeke bağlantılı) sistem, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı!

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Kale'nin, dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook' ta başlattığı " Dünyanın Profili Değişiyor " uygulaması, ikinci kez ödüle layık görüldü.

Thermomanto Sistem uygulaması Haberi

Thermomanto Sistem uygulaması

Thermomanto Sistem, 4 ila 10 cm. arasında değişen kalınlık seçenekleri ile öne çıkıyor. Braas Thermomanto Sistem, özel tasarımı ile ısı köprüsü oluşturmayan, yüksek basma mukavemetine sahip yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir ısı yalıtımı çözümü. Bu yılın başında lanse edilen 10 cm. kalınlık seçeneği ile daha yüksek ısı geçirme direnci sunan Thermomanto Sistem, aynı zamanda kiremit altında etkin havalandırma sağlayan inovatif bir çözüm.


Tüm dünyada artan enerji maliyetleri ve çevre kirliliği ile ilgili kaygılar, günümüz inşaat sektöründe enerji verimliliğini ve buna bağlı olarak yapının toplam enerji performansını önemli kavramlardan biri haline getiriyor. Bir yapının toplam ısı kaybında çatılar, önemli bir role sahip. Bu nedenle ısı yalıtım performansını artırmada, çatılarda yapılan "doğru ısı yalıtım" uygulamaları son derece önem kazanıyor.


Braas Çatı Sistemleri,...