26 / 04 / 2024

thk satılıka rsa

thk satılıka rsa

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığına ait 10 adet taşınmaz mal, Kapalı Teklif Açık Arttırma ihale usulü ile satılacaktır.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Hisseli tapu, gayrimenkulün birden çok kişi tarafından ortaklaşa sahip olunduğu hallerde kullanılan bir tapu türü olarak bilinir. Peki hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor!

Türkiye'de son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği Chery markasının ekim ayı fiyatları göreni şaşkına çeviriyor. Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor! Peki, Chery Ekim ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: Kiracısı olduğunuz ev satılırsa işte bu haklara sahipsiniz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında en merak edilen konulardan bir de ev satılırsa kiracının haklarının neler olduğu sorusu oldu. Peki, kiracısı olduğunuz ev satılırsa haklarınız neler olur? İşte detaylar..

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Bir ev satışı ortalama kaç gün sürer?

Emlak sektöründe merak edilen konulardan biri de ev satışının kaç gün sürdüğüdür. Özel mülklerin satışlarının hemen yapılması beklenemez. Ev satışında büyük rol oynayan bazı faktörler vardır. Bu faktörlere bağlı olarak satışı kısa veya uzun süreli olabilir. Peki bir ev ortalama kaç günde satılır?

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçede, kaç metrekare ev kiralanıyor? İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Ev kiralamak ve satın almak isteyen vatandaşlar merakla son fiyatları araştırıyor. REIDIN tarafından yapılan araştırma kapsamında, 2 milyon TL'ye satın alınabilecek ve 10 bin TL'ye kiralanabilecek ortalama metrekare konut büyüklükleri açıklandı. İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

thk satılıka rsa Haberi

thk satılıka rsa

TAŞINMAZ MALLAR SATILACAKTIR


Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığına ait 10 adet taşınmaz mal, ihale şartnamelerinde belirten gün ve saatte Kapalı Teklif Açık Arttırma ihale usulü ile satılacaktır. Taşınmaz mal satışı ihaleleri ile ilgili detay www.thk.org.tr adresi ihalelerimiz bölümünde görülebilir.

2 - İhalelerin tümü, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı’nda (Atatürk Bulvarı No:33 Opera/ANKARA) yapılacaktır.

3 - İstekliler şartnamelere göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatlerine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

4 - İstekliler şartnameleri Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden temin edebilirler. Her bir taşınmaz için ayrı şartname mevcut olup 1 (bir) adet şartname bedeli 100,00 (Yüz) TL’dir.

5 - Türk Hava Kurumu...