23 / 04 / 2024

THODEX davası 2022

THODEX davası 2022

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Barınma krizinde arabuluculuk sistemi yetersiz kaldı! Geçen yıl 22 bin olan tahliye davası 100 bini bulabilir!

Kira artışında yüzde 25 sınırı ve zorunlu arabuluculuk sistemi, kiracı-konut sahibi arasındaki anlaşmazlığın çözümüne yetmedi. Uzmanlar, 2022’de 22 bin adet olan tahliye davası sayısının bu yıl 100 bini bulabileceğini vurguladı.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

İzale-i Şuyu dava dilekçesi örneği 2022!

Ortaklığın giderilmesi davası, diğer bir ifadeyle izale-i şuyu davası hem taşınır hem de taşınmaz mallar adına açılan bir dava türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, İzale-i Şuyu dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte İzale-i Şuyu dava dilekçesi örneği 2022...

Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? Ecrimisil davası dilekçe örneği!

Ecrimisil davası, bir gayrimenkulü hakkı olmadan işgal eden kişiden tazminat talep etmek amacıyla açılan dava türüdür. Peki, Ecrimisil davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte, ecrimisil davası dilekçe örneği 2022!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022!

Arsa payı hatalı ve eksik yazılmış olan kat mülkiyeti veya kat irtifakı sahipleri bir dilekçe ile arsa payı düzeltme davası açabiliyor. İşte arsa payı düzeltme davası dilekçesi 2022...

Thodex soruşturmasında yakalanan Zuhal Özer suçlamaları reddetti!

Sahibi Faruk Fatih Özer'in yaptığı vurgunla gündeme gelen kripto para borsası Thodex kripto borsası davasında şüpheli olan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer'in eşi firari Zuhal Özer, suçlamaları kabul etmedi.

Thodex mağduru alacak davası açtı!

Kripto para borsası Thodex'in dolandırıcılık olayında mağdur olduğunu söyleyen bir vatandaş mahkemeye başvuru yaptı. Peki ne oldu? İşte Thodex dolandırıcılığında son durum...

Thodex mağdurlarından alacak davası!

Thodex şirketinden kripto para satın alan ve mağdur olan bir vatandaş, ödediği tutara ilişkin zararın giderilmesi amacıyla alacak davası açtı. 

Tapuda düzeltim davası!

Tapuda düzeltim davası nasıl açılır? Tapuda düzeltim davası nerede açılır? Tapuda düzeltim davasında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? İşte tapu düzeltme davası ile ilgili merak ettiğiniz yasal maddeler bu haberde...

Nuh Çimento Pertaş Tekstil davasında son durum!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nuh Çimento Pertaş Tekstil davasında son durum yayınlandı. Karara ilişkin sonucu haberimizde bulabilirsiniz...

Yapı Kredi Koray'ın Narmanlı Han davası sonuçlandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin Narmanlı Han davası sulh yoluyla sonuca bağlandı. Söz konusu gayrimenkulün hisseleri davacı olan taraflara eşit oranda devredildi...

THODEX davası 2022 Haberi

THODEX davası 2022

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

"Örgüt kurma ve yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Nitelikli dolandırıcılık" gibi suçlardan 40 bin 540 yıla kadar hapsi istenen Faruk Fatih Özer'e, Thodex şirketinde inceleme yapan Vergi Denetim Kurulu'na istediği evrakları teslim etmediği ve seneler önce vergi kaçırmaya başladığı belirlendi ve hakkında ikinci bir dava açıldı.

"RE'SEN TERK ETTİ, DERHAL BERAAT VERİN"

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3 seneye kadar hapsi istenen firari Özer'in yokluğunda yapılan yargılamaya avukatları katılım sağladı.

Avukatlar sanığın beraatını talep ederek, "Müvekkilimiz şuan yurt dışındadır. Kırmızı bülten ile aranıyor. 2017 yılında şirket kurulmuş, 2021 yılında...