19 / 04 / 2024

thy istanbul yeni havalimanı

thy istanbul yeni havalimanı

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatları ile yapılan toplam rezervasyon sayısı 21 bini aştı. Büyük projeyi denemeye büyük talep var" dedi...

THY'den 3. havalimanına 6 bin metrekarelik lounge!

Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı lounge’ları için ihaleye çıktı. 5-6 bin metrekarelik özel yolcu salonları, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak şekilde inşa edilecek.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini söyledi.

THY'yi yeni havalimanına Arkas taşıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. THY'nin büyük yer ekipmanları Arkas Lojistik tarafından taşınıyor. Büyük taşınmanın toplamda 5 binden fazla TIR ile 45 saatte tamamlanması planlanıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı anma pulu yarın satışa sunulacak!

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yarın "İstanbul Yeni Havalimanı" konulu anma pulunu satışa sunacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı yarın açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk fazı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı rakiplerinin önünde!

Açılışına son 2 gün kalan Türkiye'nin en yeni mega projesi İstanbul Yeni Havalimanı, sahip olduğu özellikleri ile rakiplerinin önünde yer alıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nı doğru okumak!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. Tüm dünyanın merakla beklediği dev proje 2023 yılına kadar kademeli olarak hizmete açılmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı isim barometresi!

Gazeteci Ahmet Hakan bugün köşesinde 29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın muhtemel isimlerine yer verdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

thy istanbul yeni havalimanı Haberi

thy istanbul yeni havalimanı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'ndan Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatlarıyla yapılan toplam rezervasyonun 21 bini aştığını bildirdi.

Ekşi, Twitter’dan İstanbul Yeni Havalimanı'ndan yapılacak tarifeli seferlere ait rezervasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'ndan 1-7 Kasım'da Antalya ve İzmir seferlerinde dolulukların yüzde 75'i aştığını belirten, "Ankara, Antalya, İzmir, Ercan ve Bakü’ye promosyon fiyatları ile yapılan toplam rezervasyon sayısı 21 bini aştı. Büyük projeyi denemeye büyük talep var." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı için bilet fiyatları belli oldu!İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!İstanbul Yeni Havalimanı'na nasıl gidilir?