26 / 04 / 2024

thy üçüncü havalimanı

thy üçüncü havalimanı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, inşaat çalışmaları yüzde 73 oranında tamamlanan 3. Havalimanı için Türk milletinin gururu olacak dedi ve THY'nin 3. Havalimanı'na 29 Ekim 2018'de taşınacağını dile getirdi.

THY'den 'İstanbul Havalimanı' açıklaması!

THY İstanbul Havalimanı'na ortak olmaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamda, ''Yönetim Kurulumuzun herhangi bir değerlendirmesi ve kararı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı. 

THY İstanbul Havalimanı Tesisleri açıldı!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki beş operasyonel tesisinin açılışı gerçekleştirildi...

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

THY İstanbul Havalimanı’nın ne kadarına ortak olabilir?

Kalyon İnşaat, Kolin’in İstanbul Havalimanı'ndaki yüzde 20 hissesini aldı. İstanbul Havalimanı’nın yaklaşık yüzde 70 kapasitesini kullanacak Türk Hava Yolları'nın da (THY) hisse alması söz konusu. 

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

THY'ye 1 milyar dolar yeni havalimanı kredisi!

Türk Hava Yolları (THY), Üçüncü Havalimanı'na taşınması kapsamında yapacağı yatırımlarda kullanmak için 800 milyon dolar ile 1 milyar dolar arası kredi için bankalarla anlaşma sağladı.

THY, 3. havalimanı için 1 milyar dolar kredi alıyor!

3. havalimanına taşınmaya hazırlanan THY, 5 yerli banka ve ICBC’nin de dahil olduğu Çinli bankalardan kredi kullanacak...

15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut GYO; 3. Havalimanı yakınlarında inşa edilmesi planlanan 10 bin konutluk proje için anlaşmaya vardı. İşte 15 soruda Emlak Konut THY 3. havalimanı konut projesi...

THY, yeni havalimanının güvenliğini ihaleye açtı!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında adım adım sona yaklaşılırken en çok uçuşu yapacak THY de güvenlik ihalesine çıktı.

THY Ekim'de 3. havalimanına taşınıyor!

Ekim 2018’de 3’üncü havalimanına taşınacaklarını dile getiren Türk Hava Yolları ( THY), Genel Müdürü Bilal Ekşi, " 2017 çok iyi geçti. 2018’e daha büyük ümitlerle giriyoruz. " dedi.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

thy üçüncü havalimanı Haberi

thy üçüncü havalimanı

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanına taşınma sürecine ilişkin "29 Ekim 2018'de THY yeni evinde olacak." şeklinde açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2016'da büyük zorlukları geride bıraktıklarını, çok farklı ve anlamlı 2017'nin ise arkasından geldiğini aktardı.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Zorlukları aşmak için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Aycı, "Bu anlamda 2018'in bugün buradan bakıldığında aydınlık gözükmesi, bizim 2018'in, 2019'un, 2020'nin hatta inşallah 2018'in 29 Ekimi'nde açacağımız dünyanın en büyük havalimanlarından biri ve Türk milletinin gururu olacak, Türk sivil havacılığının gururu olacak bir eserin, çok kısa sürede inşallah kavuşmasını yaşayacağız. 29 Ekim 2018'de THY yeni evinde olacak. Daha ilk günden, ilk...