19 / 04 / 2024

tiger woods malikane

tiger woods malikane

Sözcü Gazetesi bugünkü sayısında Dünya'nın en pahalı evlerine yer verdi. Milyon dolarlık evler adlı haberde Bernie Ecclestone’un, Tiger Woods'un, Oprah Winfrey'in Will Smith'in evlerine yer verildi...

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

tiger woods malikane Haberi

tiger woods malikane


85 milyon dolar

Formula 1 ’in patronu Bernie Ecclestone’un 23 ya­şındaki kızı Petra’ya düğün hediyesi aldığı ABD Los Angeles’taki malikanenin değeri 85 milyon dolar Malikanenin tam 123 tane odası bulunuyor.


60 milyon dolar

Dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanına s;ı hip olan ABD’li golfçü Tiger Woods, Florida Eyaleti’nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki 60 milyon dolarlık bu evde tek başına yaşıyor.


50 milyon dolar

Eğlence dünyasının en zengin kadınlarından biri olan ABD’li talk show yıldızı Oprah Winfrey’nin Montecito’daki 50 milyon dolarlık malikanesinin de korasyonuna 15 milyon dolar harcadığı belirtiliyor.


42 milyon dolar

ABD’li müzisyen ve oyuncu Will Smith ile eşi Jada’nın sahip olduğu Los Angeles kentini malikanenin değeri 42 milyon dolar. Çift çocukları Jaden ve Willow ile birlikte yaşıyor.


Sözcü...