26 / 04 / 2024

TİKA ve iett bosna otobüs hibesi

TİKA ve iett bosna otobüs hibesi

İETT'nin kardeş ülke Saraybosna'ya hibe ettiği 30 otobüsün teslim töreni gerçekleşti. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın katkılarıyla Bosna'ya ulaşan otobüsler Saraybosna'ya çifte Bayram yaşattı.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Taahhüt Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Topsakal tarafından kuruldu.

Zenfor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenfor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özer tarafından kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Emin Kaya tarafından kuruldu.

Coprom Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coprom Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Batmaz tarafından kuruldu.

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Onur Kefeli tarafından kuruldu.

TİKA ve iett bosna otobüs hibesi Haberi

TİKA ve iett bosna otobüs hibesi

İstanbul'dan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İBB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Albayrak, İBB Başkan Danışmanı İsmail Hakkı Turunç, IETT Genel Müdür Yardımcıları Dr. Maşuk Mete ve Dr. Hasan Özçelik, TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'ün de katıldığı teslim töreninde Saraybosna Belediye Başkanı İvo Komşiç, Saraybosna Toplu Ulaşım Şirketi (GRAS) Müdürü Avdo Vatriç, Türkiye Büyükelçisi Cihan Erginay da hazır bulundu.


GRAS yetkilileri ile yapılan toplantı sonrasında Saraybosna Otobüs Garajlarında incelemelerde bulundu. Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç ve diğer şehitlerin mezarı ziyaret edilerek hem onlar hem de GRAS şehitleri için dua edildi. Begoviç'in evini de ziyaret eden heyet burada duygulu anlar yaşadı. Heyet ziyaretin ardından törene geçti.


Törende konuşan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci burada yaptığı...