16 / 04 / 2024

Tılal İnşaat nerede

Tılal İnşaat nerede

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yapıt Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Öden tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hdh Yapı Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Hanife Kübra Demirci ve Hasan Demirci ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Taahhüt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Öner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri!

Türkerler İnşaat Mahall Bomonti İzmir ödemeleri kapsamında 72 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. İzmir Mahall Bomonti projesinde fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor...

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkan İzolasyon Yalıtım İnşaat Malzemeleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bilal Balkan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Narlıoğlu tarafından kuruldu.

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Katip Ayşın ve D. K. Rashıd ortaklığında 125 bin TL sermaye ile 18 Temmuz 2017'de kuruldu.

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi İnan Tekcan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tılal İnşaat nerede Haberi

Tılal İnşaat nerede

Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nour Bulbul, Ghaleb Bulbul ve Bashar Bulbul ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu. 


Tılal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1.  Her türlü  inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve  kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif  raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu...