25 / 04 / 2024

Timsah Arena asansörü mü çöktü

Timsah Arena asansörü mü çöktü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena'da yarın ilk maç oynanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Aralık'ta hizmete açtığı 'Timsah Arena'da ilk resmi lig maçı yarın oynanacak.

Bursa'nın yeni stadı Timsah Arena açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Erdoğan, gösteri maçının başlama vuruşunu da yaptı

Timsah Arena bugün açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor taraftarlarının, "Timsah Arena" olarak adlandırdığı 44 bin seyirci kapasiteli yeni stat, bugün düzenlenecek görkemli bir törenle resmen açılacak.

Timsah Arena’da Biytaş imzası!

21 Aralık Pazartesi günü açılacak olan Bursa’nın yeni stadyumu Timsah Arena’nın ısıtma, soğutma, havalandırma, yangın ve sıhhi tesisatlarında sektörün öncüsü Biytaş’ın imzası var. İşte ayrıntılar...

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Recep Altepe Timsah Arena'yı inceledi!

Timsah Arena’da incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın en prestijli yatırımı olan stadyumdaki müsabakaların Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena'ya maç oynanabilir raporu verilmedi!

Timsah Arena'nın yapımını üstlenen GİNTAŞ Firması'nın işi yıllardır ağırdan alması Bursaspor'a pahalıya patladı. TFF ve UEFA yetkilileri Eskişehir ve İzlanda maçları için Timsah Arena'ya 'maç oynanabilir raporu' vermedi.

Timsah Arena asansörü mü çöktü Haberi

Timsah Arena asansörü mü çöktü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediye Stadyumu tartışmaların odağında bulunmaya devam ediyor. Projesiyle birçok ödül kazanan stadyumdaki eksikler ise giderilmeye çalışılırken, gündeme bomba gibi düşen bir haber Bursa kamuoyunu sallayacak gibi duruyor. Renkli tribünlerinin yarattığı atmosfer ile dillere destan bir ambiyansın oluştuğu Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda geçtiğimiz hafta yaşanan bir kaza yüzünden kent dinamiklerinin yüreği ağzına geldi. 


KORKULU ANLAR 

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı. Altepe'nin yanında protokol tribünde bulunanların da yer aldığı asansörün düşmesinin ardından öfkelenen Başkan, stadyumun inşaatını yapan GİNTAŞ firması yetkililerine ulaşarak, yaşanan aksaklığın bir an önce giderilmesi için talimat verdi öte yandan basın tribününe çıkan asansörde de meydana gelen kazalar yüzünden de karşılaşmaları...