19 / 04 / 2024

Timsah Arena ödül

Timsah Arena ödül

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Timsah Arena'ya ödül!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'nın zemini çöktü!

Bursa CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, Timsah Arena'da taraftarın giriş yaptığı ana kapıların olduğu bölümdeki zeminin çöktüğünü belirterek, "Konu artık halkın hayatını tehlikeye atma durumuna gelmiştir" dedi.

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena'nın zemini yenilendi!

Bursaspor, Fenerbahçe ile oynayacakları dev maç öncesi Timsah Arena'daki zemin problemini çözdü. Kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesi bozuk zemin için yenileme işlemi yapılırken, stadyumdaki diğer çalışmalar da hummalı şekilde devam ediyor.

Bursa'da Timsah Arena tartışması!

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun, proje aşamasında verilen Timsah Arena adı ile anılmaması kentte büyük polemik yarattı. İşte tartışmanın ayrıntıları...

Bursa'nın yeni stadı Timsah Arena açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı stadın açılış kurdelesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesti. Erdoğan, gösteri maçının başlama vuruşunu da yaptı

Timsah Arena bugün açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor taraftarlarının, "Timsah Arena" olarak adlandırdığı 44 bin seyirci kapasiteli yeni stat, bugün düzenlenecek görkemli bir törenle resmen açılacak.

Timsah Arena ödül Haberi

Timsah Arena ödül


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Bursa Büyükşehir Stadyumu’, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards)’ yarışmasında ödül kazandı. Bursa’ya prestij kazandıran 43 bin 563 koltuk kapasiteli stadyumun Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan projesi, kentin gururu oldu. Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun çatısının Bursaspor’un simgesi olan ‘timsah’ formunda yapılması, yapının en dikkat çeken özelliği oldu. Stadın bulunduğu arazinin, UEFA ve FIFA’nın son dönemdeki yönergelerine göre ‘statların ulaşım çözümlerini oluşturmak kaydı ile kent içi günlük yaşamla bütünleşecek fonksiyonları da içererek inşa edilmesi’ noktasına uygun özellikler taşıması da yapıya yarışmada önemli bir avantaj sağladı.


Hasan Sözüneri Mimarlık, Bursa Adalet Kampüsü ve Bursa Büyükşehir Stadyumu projeleri ile ‘International Property Awards’ yarışmasına...