19 / 04 / 2024

Timur Ege Gayrimenkul adresi

Timur Ege Gayrimenkul adresi

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Batı Ege GYO kaç lot verdi? Batı Ege Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı mı?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz doğrultusunda 3 TL sabit rakamdan 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında talep toplama işlemleri sona erdiği kaydedildi. İşte Batı Ege Gayrimenkul'un 'BEGYO' hisse kodu ile Yıldız Pazarda İşlem göreceği tarih ve lot dağıtım sayıları ve haber

Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı başladı

Batı Ege Gayrimenkul bugün halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? İşte haberin detayları...

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık yayımladığı bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği açıklandı. İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri ve haberin detayları...

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Ege Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Büyükgüngör tarafından kuruldu.

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

İnşaat 4.0 ile konutta devrim kapıda!

Nef, konut üretiminin hemen hemen her safhasında teknoloji kullanımını arttırmanın yollarını arıyor. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, 'Kendimizi gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olarak konumlamayı hedefliyoruz" diyor..

Ege gayrimenkulün parlayan yıldızı oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre geçtiğimiz yıl İstanbul'dan İzmir'e 26 bin kişi taşınırken bu sayı Ege genelinde 50 bine yaklaştı.

Ege'de 10 ayda 160 bin konut satıldı!

Çeşitli kampanya ve konut faiz oranlarında yapılan indirimlerin etkisiyle Ege gayrimenkul piyasası, 2016'yı büyümeyle kapatmaya hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında bir önceki döneme kıyasla Ege'nin 7 kentinde yüzde 4,9'luk artışla 160 bin 211 konut satışı gerçekleşti.

Nef, Türkiye'nin en büyük ilk 5 cirolu şirketlerinden biri olacak!

Son 2 yıldır Nef'i markalı konut pazarının lideri yapan Erden Timur, gayrimenkulde üretim sistemini değiştirecek yeni bir metot üzerinde çalıştığını söylüyor. Timur, hedefinin gayrimenkul sektöründe üretim metodunu değiştirmek olduğu söyledi.

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme tahvil faizini açıkladı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ., 75.000.000TL nominal tutarındaki tahvilin 07.04.2016 tarihli kupon faizi %3,90 olarak belirlendiğini KAP'a bildirdi.

İzmir'de ev almayı planlayanlar seçimleri bekliyor!

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor.

Timur Ege Gayrimenkul adresi Haberi

Timur Ege Gayrimenkul adresi

Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur ve EmreTorun ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu. 


Timur Ege Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  1- Arsa, arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün inşası,ihyası, satın alınması, kiralanması, işletilmesi, yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması, her türlü emlak ve özellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, okul, dershane,sağlık tesisleri, depolar, villa, tatil köyü, otel, motel kamping gibi turistik tesisler, ev, apartman, iş yerleri, ticaret merkezleri, arsa, arazi, fabrika,fabrika tesisleri, veya sair üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkulleralmak, satmak devir ve temlik etmek,...