20 / 04 / 2024

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İzmir'in Tire ilçesinde önceden belirlenen cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

İzmir Tire Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Tire Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 15 Mart'ta ihale edilecek arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Akdeniz Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin’de tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde son 2 ay içerisinde 20 mahallede toplam 50 kilometre uzunluğunda yeni yol açarken, yaklaşık 30 ton da asfalt serimi gerçekleştirdi.

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İZBETON ve Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalarda son bir hafta içinde toplam 110 bin metre yol asfaltlandı. Tire Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Resulzade Bulvarı, Melengiç Evleri, Piri Reis, Gençlik, Samim Üzer, Doğan, Mehmet Güvensay, Taksim, 30 Ağustos, Evliya Çelebi, Sadık Giz, Can Egeli caddeleri ile Destan, Bahadır, Furkan, Yaren, Ekol, Elmas, Gelin, Anıt, Halk, Koza, Diyar, Ayçiçeği ve Ayışığı sokaklarında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Asfaltlama çalışmalarından memnun olan vatandaşlar ise, "Yollar delik deşikti. Neredeyse her cadde ve sokakta karşımıza çukur ve oyuklar çıkıyordu. Asfaltlama çalışlarını başlatan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye...