26 / 04 / 2024

tmsf royal halı ihale

tmsf royal halı ihale

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, 3 dev şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Royal ve Atlas Halı İle Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu. Muhammen bedelin 1,8 milyar lira olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

TMSF, 2 dev markanın İstanbul'daki fabrikalarını satıyor!

TMSF,  Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon lira muhammen bedelle satıyor. İstanbul'da yapılacak ihale açık artırma usulüyle 6 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

Royal Halı'ya yeni ödül!

Ar-Ge yatırımları ve sektöre kazandırdığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, yeni bir ödüle layık görüldü. Royal Halı, Anadolu 500 Listesi’nde ihracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldı.

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maddi Duran Varlık Satışı gerçekleştirdi. Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı. Firma iplik üretim kapasitesini yüzde 20 oranında artırdı.

tmsf royal halı ihale Haberi

tmsf royal halı ihale

TMSF, Royal Halı ve Naksan Plastik’e ait, Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan halı ipliği üretimi fabrikasına ilişkin gayrimenkul, makine-ekipman, demirbaşlar ve sözleşmelerden oluşan varlığı, 120 milyon 500 bin lira muhammen bedelle 28 Haziran’da satacak.

İHALEDE, KAPALI ZARF VE AÇIK ARTIRMA USULLERİ BİRLİKTE UYGULANACAK

İhaleye 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek. İhalede, kapalı zarf ve açık artırma usulleri birlikte uygulanacak. İhale “Kurul”un onayı ile sonuçlandırılacak. 

İhaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar verilmesi halinde pazarlık, 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.30’da TMSF’nin Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki konferans salonunda yapılacak.

Resmi Gazete’de yayınlanan söz konusu ilan şöyle:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun kayyum olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait mal...