23 / 04 / 2024

tmsf toprak arsasına rekor fiyat

tmsf toprak arsasına rekor fiyat

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Halis Toprak'a ait "Libadiye Ticari Ve İktisadi Bütünlüğünün" satışı için ihale açtı. Satışa çıkarılan arsaya Anadolu Yakası'nın en yüksek gökdeleni inşa edilebilecek.

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına 12 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu gerçekleştirildi. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasına verilen o teklif...

TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı?

TOKİ arsa projesine başvuran vatandaşlar, hak sahipliği kazandıkları arsaları nasıl kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ arsasına prefabrik ev yapılır mı? işte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Kendi arsasına ev yaptırmak isteyenlere müjde!

Koronavirüs salgınında trend haline gelen prefabrik evlere ilgi devam ediyor. Hükümet kendi arsasına prefabrik ev inşa ettirmek isteyen vatandaşlara 30 bin TL yardım yapıyor. 

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 39 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Körfez GYO, Emlak Konut'un arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif verdi.

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Kırıkkale'de tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi mecliste!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesi Beyobası, Işıklar, Uzunlar ve Akçakavak köylerinde tarım arazilerinin sanayi arsasına dönüştürülmesi ve çiftçilerin mağduriyeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Önal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

tmsf toprak arsasına rekor fiyat Haberi

tmsf toprak arsasına rekor fiyat


Toprak Seniteri ve Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, amme borçlusundan haczedilen gayrimenkullerden, TMSF'nin 18 Ekim 2007 tarihli kararı ile oluşturulan "Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satılacak.


Söz konusu satış, İstanbul'un Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi 4, 18, 21, 22, 137 ve 139 parsellerdeki taşınmazların bir araya getirilmesi suretiyle oluşturulan Libadiye Ticari ve İktisadi Bütünlüğü üzerinde, tüm giderleri ve her türlü sorumluluğu ihaleyi kazanana ait olmak kaydıyla geliştirilecek inşaat projesinin şartname ve eklerinde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde hasılat paylaşımı karşılığı yapım işini kapsayacak.


Muhammen bedeli 490 milyon YTL olarak belirlenen ihalede, ihaleyi kazanan bedelin 160...