25 / 04 / 2024

togg fabrikası ne zaman açılacak

togg fabrikası ne zaman açılacak

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

TOGG, 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim etti...

TOGG, bugüne kadar 19 bin 583 T10X'i sahiplerine teslim ettiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg’un yeni modeli geliyor! Ne zaman yollarda olacak?

Togg Otomobil Fabrikası, kapasitesini artırarak 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. 2023 yılı sonuna kadar toplam 26 bin 565 adet otomobilin sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması planlanıyor. İşte detaylar...

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

Son Dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Togg fabrikasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un üretim tesisine ziyarette bulundu.

Togg C segment sedan modeli ne zaman satışa çıkacak?

Satışa sunulduğu ilk günden bugüne büyük bir ilgi ile karşılanan Türkiye'nin otomobil Togg'un, sedan modeli ne zaman satışa sunacak? İşte detaylar...

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? TOGG MTV belli oldu mu?

Yerli otomobil olan TOGG’un motorlu taşıtlar vergisi açıklandı mı? TOGG T10X MTV fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar!

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

TOGG kaportası içinde ne var ne yok belli oldu! Sonunda ekspertize girdi!

Geçtiğimiz günlerde TOGG araçların ilk teslimatları gerçekleştirilmişti. TOGG aracı satın alan vatandaşlardan biri aracı oto ekspertize soktu. Aracın incelenmesi  sonucu şaşkına çeviren detaylar ortaya çıktı.

TOGG polis arabası mı oldu? Yerli otomobil TOGG polis arabası mı olacak? TOGG polis arabası ne zaman yollarda?

TOGG polis arabası mı olacak? TOGG ne zaman polis arabası olacak? İşte bu konuda Yerli otomobil TOGG’a dair merak edilenler!

togg fabrikası ne zaman açılacak Haberi

togg fabrikası ne zaman açılacak

Temeli 18 Temmuz Bursa'da atılan Türkiye'nin yüksek teknolojili ilk yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın inşaatında çalışmalar devam ediyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; TOGG'un sosyal medya hesabında, inşaatın son halinden kısa görüntü yayınlanırken, şu açıklamalara yer verildi:

"Bugüne kadar 100 bin metreküp kazı ve 15 bin metreküp dolgu yapıldı. 9 bin 400 adet zemin güçlendirme kolonu üretildi. 46 bin ton çimento kullanıldı. Boya ve enerji binalarımızın temel güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Gemlik’te çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin."

Kaba inşaat çalışmaların 12 ay sürmesi planlanan fabrikadaki çalışmaların, 2021 yılı itibarıyla bitirilmesi hedefleniyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da yol, ıslah ve altyapı çalışması yapılacak alan; limana, serbest bölgeye ve tedarik sanayiye yakınlığıyla biliniyor.

Fabrikanın inşaatı tamamlandıktan sonra 175 bin aracın üretilmesi...