26 / 04 / 2024

togg haber

togg haber

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG'un üretim aşamasına geçilmesi için gün sayılıyor. 2 yıllık alt yapı çalışmalarının sonunda piyasaya çıkacak ilk TOGG modeli de belli oldu. TOGG, ürün gamında 5 farklı model bulunacak.

TOGG'un şarj süresi ve menzili açıklandı! Aracın kullanılacağı iller de belli oldu

Türkiye'nin ilk yerli ve yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un kaç dakikada şar olacağı ve mevcut şarjla kaç kilometre yaol gidebileceği açıklandı. Aracın satış fiyatıyla ilgili ise resmi açıklama henüz yapılmadı. İşte detaylar...

Togg'da sıra bekleyenlere kötü haber! Planlar değişti

Türkiye'nin Otomobili Togg'un T10X modelinin fiyatlarına ilk zam yapıldı. Togg'dan yapılan açıklamada haziran ayında teslimatı planlanan ancak işlemleri tamamlanmayan araçların bu değişiklikten etkilenmeyeceği ifade edildi.

TOGG için sipariş hakkı kazananlara müjdeli haber şimdi geldi! Teslimler yarın başlıyor!

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli akıllı cihazı Togg T10X için kura çekimi, 29 Mart'ta sona ermişti. Togg T10X'in teslimleri ise yarın gerçekleşecek. 

TOGG’un batarya nerede üretiliyor? TOGG hangi bataryayı kullanacak?

TOGG ilk batarya fabrikasını bugün itibaren attı. Bu haber sonrası da vatandaşlar, TOGG bataryasına dair sorular sormaya başladı. İşte detaylar!

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

Türkiye'nin otomobili Togg'u ön siparişle satın alan ve aracının teslim edilmesini bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi.

Togg için müjdeli haber! Özel kredi geliyor

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili sevindiren gelişme yaşandı. Kamu bankaları Togg ile ilgili kasanın ağzını açtı. Özel ve uygun kredi hamlesi yapılacak. İşte tüm detaylar...

TOGG kaç TL'ye satışa çıkacak? TOGG ön sipariş alıyor mu?

TOGG’a dair her yeni haber merakla takip edilmektedir. İşte TOGG satın almak isteyenlerin sorduğu sorular ve detayları!

TOGG ön siparişinde beklenen haber! TOGG ön sipariş nasıl verilir? İşte TOGG ön sipariş yöntemi!

TOGG ön siparişin nasıl verildiğine dair sorular hız kazandı. TOGG ön sipariş hakkına dair yeni bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Uzun zamandır bekleyenlere haber geldi! Togg nasıl satılacak nasıl alınabilecek? İşte yanıtı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’dan çok önemli bir açıklama geldi. Togg CEO’su Gürcan Karakaş, yakında yollarda olacak otomobilin nasıl satılacağını duyurdu. Peki açıklamaya göre Togg’u bekleyenler bu otomobili nasıl alabilecek?

TOGG başvuru nasıl yapılır?

TOGG’un ilk modeli üretim bandından indi. Bu haber üzerine vatandaşlar, “TOGG başvuru nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte detaylar!

Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne olacak? Bakan Varank'tan açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma özelliği taşıyan Togg'un fiyatı ne olacak" sorusunu yanıtlayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

TOGG'dan heyecan uyandıran görüntü! Göklere çıktı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte tüm Türkiye'nin merakla beklediği otomobille alakalı o paylaşım...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Her kadının hayali olan pırlanta baget yüzük almak isteyenler için güzel haber geldi. Pırlanta baget yüzük fiyatları Zen Pırlanta'da net yüzde 50 indirim ile satılıyor. Peki Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen pırlanta 8 Eylül 2022 baget yüzük fiyat listesi...

togg haber Haberi

togg haber

Son dakika haberi... Türkiye'nin merakla beklediği TOGG'da yeni gelişmeler var. TOGG'un üretimi için fabrikada son hazırlıklar yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2022 yılının son çeyreğinde üretim bandında inip yollara çıkacağını açıkladığı TOGG'un müşterilerle buluşacağı tarihin 2023 yılının son çeyreği olduğu açıklandı. 5 farklı modelle yollara çıkacak olan TOGG piyasaya son dönemde Türk ve Avrupa tüketicisinin en çok tercih ettiği model olan C-SUV olarak üretilecek. 

Ardından yine C segmentindeki sedan ve hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden yıllarda B-SUV ve C-MPV’nin de TOGG ailesine katılmasıyla aynı genleri taşıyan ve 5 farklı modelden oluşan ürün gamı tamamlanacak. TOGG, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi hedefliyor.

 

TOGG FABRİKASYON VE ÜRETİM SÜRECİ NASIL İLERLİYOR?

Togg Gemlik tesisinin temeli, 18 Temmuz 2020'de atıldı....