16 / 04 / 2024

tohm olimpiyat sporcusu yetiştirme merkezi

tohm olimpiyat sporcusu yetiştirme merkezi

Türkiye’nin olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde kurduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi geleceğin olimpiyat sporcularını yetiştiriyo

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

tohm olimpiyat sporcusu yetiştirme merkezi Haberi

tohm olimpiyat sporcusu yetiştirme merkezi


Türkiye’nin olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde kurduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) geleceğin olimpiyat sporcularını yetiştiriyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye’nin katıldığı olimpiyatlardaki başarısını arttırmak amacıyla çeşitli branşlarda başarı elde eden sporcuları hazırlamak için 12 ilde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) kurdu. Merkezlerde, geleceğin olimpiyat sporcuları yetiştiriliyor.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri bünyesinde hizmet veren bu merkezlerden birisi de Gaziantep’te bulunuyor. 12 il arasında bulunan Gaziantep’te ise halter ve güreş branşlarında sporcular yetişiyor. Türkiye’nin dört bir yanından federasyonların belirlediği en iyi sporcuların bulunduğu Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde sporcuların bütün ihtiyaçlarıyla ayrı ayrı ilgileniliyor. Beş yıldızlı otel düzeyinde olan bu merkezde geleceğin olimpiyat sporcuların ise hedefleri...