17 / 04 / 2024

tokat eski çöplüğü nerede

tokat eski çöplüğü nerede

Tokat - Turhal Karayolu eski sigara fabrikası karşı Yeşilırmak kenarındaki vahşi atık depolama alanında devam eden yangınla ilgili Tokat Belediyesi’ nden yazılı bir açıklama yapıldı...

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Tokat'ta eski lojmanlar öğrenci evi olacak!

Tokat'ın Almus ilçesinde özelleştirilen bir kuruluşa ait müstakil 37 lojmanı ve tesislerini devralan belediye, bölgede yapılacak düzenlemenin ardından binaları öğrenci evine dönüştürecek.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Tokat'ta 4 bin 500 konutluk kentsel dönüşüm yapılıyor!

Tokat Belediyesi, kentsel dönüşümde atağa geçti. Yazıcıoğlu Kooperatif Evleri bölgesini ve bin 300 eski binanın yıkımını gerçekleştirerek 4 bin 500 konutun yapılacağı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Tokat Niksar Devlet Hastanesi'nin eski binasına ne olacak?

Tokat Niksar Devlet Hastanesi'nin eski binasının ne olacağı merak edilmeye başlandı. Bina atıl vaziyette mesken yuvası haline dönüştü.

BOTAŞ'tan 8 ilde 9 kamulaştırma kararı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Batman, Tokat, Eskişehir, Giresun, Ankara, Şanlıurfa, Tunceli ve Iğdır'da bulunan gayrimenkulleri kamulaştırıyor. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

İmara açılan Mamak Çöplüğü TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Mamak Belediyesi'nin yeşil alan olacağını duyurmasına rağmen EGO otobüslerinin park alanı haline getirilmesi kararı alınan ve imara açılan eski Mamak Çöplüğü'nü TBMM gündemine taşıdı.

Tokat'ta yol genişletme çalışmaları yapılıyor!

Tokat’ta eski devlet hastanesinin yerine yapılarak geçen yıl hizmete sunulan 50 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanında bulunan tek şeritli yolun genişletilmesi için çalışma başlatıldı.

Mamak'taki çöplükler parka dönüşüyor!

Cumhuriyet’ten günümüze Başkent’in çöplerinin döküldüğü Mamak’taki iki eski çöplük bölgesi şimdi park olacak. Kartaltepe ve Natoyolu Çöplüğü üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek.

Eski Tokat çöplüğü kapatılacak!

Tokat - Turhal Karayolu eski sigara fabrikası karşı Yeşilırmak kenarındaki vahşi atık depolama alanında devam eden yangınla ilgili Tokat Belediyesi’ nden yazılı bir açıklama yapıldı...

Tokat'ta eski hastane ve sağlık ocaklarına yıkım kararı verildi!

Eski Tokat Devlet Hastanesi yanında bir süre Üniversite Hastanesi olarak kullanılan eski Sağlık Meslek Lisesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin deprem yönünden yapılan araştırmasında olumsuz rapor çıkması üzerine yıkım kararı alındı...

Tokat Novada Alışveriş Merkezi açıldı!

Tokat’ın ilk büyük alışveriş merkezi törenle açıldı. Tokat-Turhal yolu üzerinde eski sebze halinin yerine Turkmall ile Yıltaş Grup'un ortaklığında yapılan Novada Alışveriş Merkezi (AVM) 14 ayda inşa edildi...

tokat eski çöplüğü nerede Haberi

tokat eski çöplüğü nerede


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yanmaya devam eden eski çöplüğün kapatılması için bakanlığa sundukları projenin akabinde alınacak izinle kapatma işleminin başlatılacağını kaydetti.


Tokat-Turhal Karayolu eski sigara fabrikası karşı Yeşilırmak kenarındaki vahşi atık depolama alanında devam eden yangınla ilgili Tokat Belediyesi’nden yazılı açıklama yapıldı. Başkan Eroğlu imzası ile yapılan açıklamada şehirdeki çöplerin artık vahşi depolama alanında değil Tokat'ın Zile ilçesindeki Katı Atık Düzenli Depolama Sahası’nda depolanmaya başladığı hatırlatıldı. Yazılı açıklamada, vahşi depolama alanında mevcut olan oksijenli ve oksijensiz ortam bakterilerinin yapmış olduğu faaliyet sonucu açığa çıkan yüksek ısı ile çöpler belli bir sıcaklığa ulaşması ile yangın çıktığı belirtilerek şu bilgilere yer verildi: “Bu yangınların sürekli tekerrür etmesinin nedeni bakteri faaliyetlerinin sürekli devam etmesi ve hava sıcaklıklarının etkisiyle ısınan çöpün tekrardan yanmasından...