20 / 04 / 2024

tokat park ücretleri gaziosmanpaşa

tokat park ücretleri gaziosmanpaşa

Tokat’ta park metre uygulaması hayata geçiyor. Gaziosmanpaşa Bulvarı' nda yaşanan trafik sorununa karşı çözümler arasında yer alan park metre uygulaması için uyarı levhaları kaldırımlara yerleştirildi...

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tokat Zile'deki çocuk parkının imar planı iptal edildi!

Tokat Zile'deki çocuk parkının imara açılmaması yönünde dava açan Avukat Sultan Aktaş'ın davası sonuçtu. Mahkeme, planın iptal edilmesi gerektiği kararını verdi.

Tokat'taki park sayısı 2 katına çıkacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 2016 yılında 15 yeni park yaptıklarını, hedeflerinin ise 150 parka ulaşmak olduğunu belirtti.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

Tokat Zile'ye yeni park!

Zile Belediyesi Fen İşleri ekiplerince İlçenin Yunus Emre Mahallesinde devam eden park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vidinel yaptığı açıklamasında İlçemizde bulunan 24 mahallemize en az birer tane park sözümüz vardı." dedi

Nurol Park Güneşli şantiyesinde eylem yapıldı!

Nurol Park Güneşli şantiyesinde, K2 Mühendislik'e çalışan 5 işçi, ücretleri ödenmeden işten atıldıkları için Nurol GYO Plaza önünde direnişe başladı, 5 işçinin ücretleri ödenene kadar eylemlerini sürdürecekleri belirtti.

Tokay Zile'de inşaat şirketine satılan çocuk parkının resmini çekmek yasak!

Tokat’ın Zile ilçesinde mahallelilerin itirazlarına rağmen inşaat yapılmak üzere satılan ve hafriyat işlemine başlanan çocuk parkının etrafında adeta sıkıyönetim ilan edildi.

Tokat Erbaa Park Vadi'ye ahşap mescit yapılıyor!

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yöre halkının piknik yapmak ve güzel vakit geçirmek için sıklıkla gittiği Park Vadi’de Erbaa Belediyesi, rekreasyon alanının estetiğine uygun ahşap mescit yapımına başladı.

Tokat Park Vadi'ye ahşap mescit inşa ediliyor!

Erbaa Belediyesi Park Vadi rekreasyon alanında ahşap mescit yapımı için çalışmalara başladı. Belediyesi’nin marangozları tarafından Park Vadi’de yapımına başlanan mescit, temeli hariç beton kullanılmadan ahşaptan imal edilecek.

Dedeman Tokat Park Otel'in temeli atıldı!

Dedeman Tokat Park Otel'in temel atma töreni gerçekleşti. Vali Cevdet Çan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkam Ahmet Arat ve diğer davetliler katıldı.

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

Zile Belediyesi parkı inşaata açtı!

Zile Belediyesi parkı inşaata açtı. TOKAT'ın ilçesi Zile'de, Belediye, şehir merkezinde bulunan ve çocuk parkı olarak kullanılan iki arsayı, "kamu yararına çocuk parkı yapılacak" diyerek kamulaştırdı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...

tokat park ücretleri gaziosmanpaşa Haberi

tokat park ücretleri gaziosmanpaşa


Tokat’ta park metre uygulaması hayata geçiyor. Gaziosmanpaşa Bulvarı'nda yaşanan trafik sorununa karşı çözümler arasında yer alan park metre uygulaması için uyarı levhaları kaldırımlara yerleştirildi. İhaleyi alan firma tarafından park metre ücretlendirmesi yapılacak güzergahlarda levha yerleştirilmesinin ardından uygulamaya geçileceği kaydedildi. Park Yeri Levhasında ilk 10 dakikaya kadar park yapmanın ücretsiz olduğu, 2 saate kadar 1 TL, 4 saate kadar 2 TL, 4 saat üzeri 5 TL olarak ücretlendirme yapılacağı bilgileri yer aldı.


Maraş...