24 / 04 / 2024

TOKİ 10 bin konut kura sonucu

TOKİ 10 bin konut kura sonucu

Bir milyondan fazla kişinin başvuru yaptığı TOKİ projesi için konut sahipleri gerçekleşecek çekiliş sonrasında belli olacak. Peki TOKİ kura çekilişi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

Kenarda 10 bin TL'niz varsa ev sahibi olabilirsiniz! Bakın TOKİ'den müjde geldi!

TOKİ, birikmiş 10 bin TL'si olan vatandaşlara müjdeli bir haber veriyor. Artık ayda 1500 TL taksitle ev sahibi olmak çok daha kolay! İlk olarak 12 il için duyurulan kampanyaya şimdi Ziraat ve Halk Bankası üzerinden dahil olmak mümkün!

TOKİ'den 81 ile ucuz 2+1 ve 3+1 konutlar geliyor! Aylık geliri 10 bin TL'yi aşmayanlara müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dar gelirli ailelerin dört gözle beklediği TOKİ projelerine ilişkin müjdeyi verdi. Aylık geliri 10 bin TL'yi aşmayan dar gelirlilere 2+1 ve 3+1 sıfır ev fırsatı başlıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den 10 bin lira sınırla konut satışı! Erdoğan'ın talimatıyla kampanya yapıldı işte başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşırı pahalanan konutlarda fiyat kırmak, durma noktasına gelen konut üretimine hız vermek için finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 30 milyar bütçe ayırılan TOKİ, 10 bin gelir sınırıyla konut satacak! İşte detaylar..

TOKİ indirim kampanyasıyla 10 bin kişi borcunu kapattı!

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyasında başvuru süreci devam ediyor. 28 Mayıs'ta sona erecek kampanya dahilinde şu zamana kadar 10 bin kişi borcunu kapattı. 

İstanbul'da 10 bin konut için kura heyecanı!

TOKİ İstanbul 100 bin sosyal konut projesinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yüz binlerce kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ evleri için kura çekiliş tarihi açıklandı. Sıra 10 bin konut için 5 gün arka arkaya çekilecek İstanbul’a geldi...

TOKİ'den Elazığ'a 10 bin kalıcı konut projesi!

Elazığ'da depremin yaraları siliniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ 10 bin kalıcı konut projesi için çalışmalara başladı.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçirenToplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu çıkardığı projelerden 10 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 15 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 10 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

İstanbul'a 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

TOKİ Başkanı Bulut, 2020'de İstanbul'da dar gelirli vatandaşlar için yaklaşık 10 bin yeni konutu daha satışa sunacaklarını söyledi ..

TOKİ'den 10 bin lira peşinat, 410 lira taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 10 bin TL peşinat ve 410 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yarın itibariyle 4 yeni kampanyaya başlayacak. TOKİ'nin satışa çıkaracağı projelerden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 50 bin konut projesine 10 bin 820 başvuru geldi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 67 şehirde, 140 projeyle yürütülecek 50 bin yeni sosyal konut hamlesine 10 bin 820 başvuru geldiğini açıkladı. Bulut, "Başvuru sayısını tahmin edemiyorum. 50 binin 10 katına kadar da çıkabilir" dedi.

TOKİ 10 bin konut kura sonucu Haberi

TOKİ 10 bin konut kura sonucu

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları geçtiğimiz günlerde son buldu. 1 milyonu aşan başvuruların kuraları için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar…

TOKİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Sözcü'de yer alan habere göre; Bakanlık tarafından yapılan açıklamada kura çekiliş yerinin ve programının daha sonra duyurulacağı açıklandı. Tahminlere göre kura çekilişin Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

KURA ÇEKİLİŞİ

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı verilecek, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile açıklanacak. Engelli vatandaşlarımıza konut sayısının yüzde 5'i kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura sonucunda belli olacak.

Kura sonucunda hak sahibi olamayan vatandaşlar diğer alıcılar kategorisinde bulunan başvuru sahipleri ile beraber yeniden kuraya tabi tutulacaktır. Emekli vatandaşların konut sayısının yüzde 25'i...