27 / 04 / 2024

toki 27 ilde satış

toki 27 ilde satış

TOKİ, Antalya'nın da içinde olduğu 27 ilde 240 ay vade ile konut satışı için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi(TOKİ) 17 Mart'ta 27 ildeki 55 iş yeri ile 79 konutu açık artırma ile satacak.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

TOKİ, 41 ilde toplam 462 arsayı satışa çıkarıyor! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan dev satış haberi geldi. TOKİ, 42 kentteki 462 arsayı açık artırmayla satacak.

TOKİ 42 ilde 462 arsayı satışa çıkardı! Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak.

TOKİ 43 ilde konut satışı yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihale sistemi ile konut satışına başlıyor. 43 ilde 216 konut ve 17 ilde 393 iş yeri için gerçekleştirilecek olan ihale, 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacak.

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

TOKİ 11 ilde 69 arsayı yüzde 35 peşinat 48 ay vadeyle satışa çıkardı! İller peş peşe sıralandı; Ankara, İstanbul, İzmir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 11 ildeki 69 arsayı açık artırmayla satışa sunduğunu duyurdu.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

TOKİ bu ilde 2 yeni proje inşa edecek! Tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane Kürtün projelerinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Gümüşhane Kürtün projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ sosyal kont projesi detayları! TOKİ 81 ilde yeni sosyal konut projesi şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projesi detayları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ o ilde 2.363 TL taksitle konut satışı için start verdi! Ev alacaklar dikkat! Hemen başvurun, sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 2.363 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ başvuruları başladı mı? 2022 TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut başvuruları ne zaman?

TOKİ 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projeleri gündemden düşmüyor. İşte sosyal konut projelerine dair detaylar!

toki 27 ilde satış Haberi

toki 27 ilde satış

Yüzde 10 peşin 240 ay vadeyle satışa sunulacak taşınmazlar, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Çankın, Diyarbakır, Elazığ, Malatya, Kütahya, Nevşehir, Şanlıurfa, Sivas, Kahramanmaraş, Trabzon, Tunceli, Kayseri, Karabük, Konya, Erzincan, Gaziantep, Giresun ve Hakkari'de bulunuyor. Antalya'da Gazi mahallesi 6552 sokakta bulunan Kepez 1. bölge ve 2. bölgedeki konutların satışa sunulacağı öğrenildi. Satış müzayedesine katılmak İsteyen gerçek veya tüzel kişilerin, toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere, katılım teminatı olarak istedikleri taşınmazların her biri için ayrı ayrı ödeme yapması gerekiyor. 

Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin, 100 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 5 bin, 100 bin ile 200 bin lira arasındaki taşınmazlar için 10 bin, 200 bin 1 lira üstündeki taşınmazlar için ise 50...