19 / 04 / 2024

toki açık satış 2020

toki açık satış 2020

TOKİ ülke genelinde konut satışı yaparak evi olmayan vatandaşları hayallerine kavuşturuyor. Kurum son olarak elinde bulunan konutları uygun taksitle satışa sundu.

TOKİ'den emekli ve dar gelirliye ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen yaşlıları da düşünüyor. Emekli maaşı ve geliri aylık net 5 bin 500 TL'yi geçmeyenler, TOKİ'nin alt gelir grubuna yönelik satışa çıkardığı konutlardan yararlanabiliyor...

TOKİ 31 ilde 11 konut ve 21 ilde 107 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 31 ilde bulunan 11 konutu ve 21 ilde yer alan 107 iş yerini satışa çıkarıyor. Müzayede, 17 Aralık 2020 tarihinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ başvurusu nereye yapılır? Başvuru şartları neler?

TOKİ dar ve orta gelirli binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Peki TOKİ konut başvuru şartları neler, TOKİ konut başvuru tarihleri, TOKİ fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den çekilişsiz kurasız konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygun fiyatlara konut satışlarına başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan konutları almak isteyen vatandaşlar TOKİ'ye başvuruyor. Eylül'e kadar çeşitli şehirlerde satışlar sürecek. İşte satışa sunulan konutlar... 

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

TOKİ'nin hangi şehirlerde konut satışı var?

Dar ve orta gelir düzeyine sahip olan kişilerin konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlı konutlar inşa eden TOKİ başvurularının nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ'nin hangi şehirlerde konut satışı var? İşte detaylar...

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Karabük'te 36 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ, Karabük'te bulunan 36 adet iş yeri açık artırma usulüyle satıyor. Vadeli, açık artırma ile satışa sunulacak iş yerleri için yüzde 25 peşinata 120 ay vade fırsatı sunulacak.

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

toki açık satış 2020 Haberi

toki açık satış 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) her dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalara devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Türkiye'nin dört bir beraberinde oluşturulan ucuz konutlar TOKİ resmi internet sitesi aracılığı ile duyuruluyor. Kurumun son dönemlerde paylaştığı ilanlardan bir adedi de Balıkesir ve Kırşehir'de yer alan konut projesi için oldu. Vatandaşlar ödemelerini bir oran peşinat ödemesi ve geri kalan tutarın taksitle ödenmesi şeklinde yapılacak. Evler 870 TL ve 975 TL taksitle 240 ay vadeli olarak satılıyor. 

İşte satışa sunulan konut ve özellikleri:

Proje Adı: BALIKESİR İLİ MANYAS İLÇESİ KIZIK MAHALLESİ 625 ADET KONUT, 2 ADET TİCARET

MERKEZİ

Satışa Sunulan Konut Sayısı: 2+1 konut 336 adet

Satış Yönetimi: Açık Satış

Satıcı: Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (İdare)

Adres: Bilkent Plaza, B1 Blok, 06800, Bilkent, Ankara

İletişim...