23 / 04 / 2024

TOKİ açık satış yöntemi nedir

TOKİ açık satış yöntemi nedir

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

Ucuz konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin 20 konutun açık satış yöntemiyle satılacağını açıkladı. Peki TOKİ açık satış yöntemi nedir?

TOKİ açık satış yöntemi nedir?

TOKİ satışları, kura yöntemi ile ve açık satış yöntemi ile gerçekleşiyor. Peki TOKİ'de kura yöntemiyle satış nasıl gerçekleşiyor? TOKİ açık satış yöntemi nedir? Açık artırma yöntemiyle satış hangi projelerde geçerlidir?

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor

TOKİ, Ankara'nın 7 farklı mahallesinde 67 adet arsayı 36 ay vade ve yüzde 25 peşin parayla satılığıa çıkardı. TOKİ'nin arsalarından almak isteyenler için yapılacak açık artırmanın tarihi de belli oldu.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ açık satış nedir? İşte satış ilanları!

TOKİ açık satış duyurularını sitesinde yer alan satışlar sayfasından açıklıyor. Açık satış duyurularında vatandaşlar konutları başvuru önceliğine göre değerlendiriliyor. İşte açık satışla ilgili merak edilen tüm bilgiler...

TOKİ Şanlıurfa'da 144 iş yerini açık artırmayla satıyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez'de bulunan Eski Sanayi ve Halk Pazarı'ndaki 144 iş yerini 25 Ağustos 2020 Salı günü saat 13:00'da açık artırmayla satıyor.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları yarın satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan yarın saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.. 

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TOKİ açık satış yöntemi nedir? Nasıl başvurulur?

TOKİ kura çekilişleriyle dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle elde kalan konutlar da açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki açık satış yöntemi nedir? İşte detaylar...

TOKİ açık satış yöntemi nedir Haberi

TOKİ açık satış yöntemi nedir

T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kura yöntemi ile ve açık satış yöntemi ile konut satışı gerçekleştiriyor. Peki açık satış yöntemi nedir? 

TOKİ tarafından inşa edilen konutların satışı farklı kategorilerde gerçekleştiriliyor. Alt gelir grubu için inşa edilen ucuz konutlara çok fazla sayıda başvuru yapılması sebebiyle kura çekilişiyle satılıyor. Fakat bu tip satışlarda bazen yeterli sayıda başvuru olmaması bazen de kurada adı çıkan kişilerin vazgeçmeleri ya da kurada hak kazanmasına rağmen başvuru koşulları için uygun olmamaları gibi sebeplerle başvuru iptalleri yaşanabiliyor.

Takvim'de yer alan habere göre; elde kalan bu konutlar TOKİ tarafından açık satış yöntemi ile kurasız bir şekilde başvuru önceliğine göre satışa çıkarılıyor.

Bu konutlar TOKİ'nin internet sitesi üzerinden ilan...