23 / 04 / 2024

toki adana kurası ne zaman

toki adana kurası ne zaman

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım kapsamındaki 427 adet konut; ön şartsız, kurasız ve başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017!

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kurası bugün çekilecek mi? TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu kura sonuçları 2017 belli oldu mu?

TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017!

TOKİ'nin Adana Ceyhan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 296 konut kura ile satılacak. İşte, TOKİ Adana Ceyhan Alt Gelir kurası 2017...

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın!

412 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde başvurular sona erdi. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası yarın.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

Toplamda 412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Adana Yüreğir 412 konut kurası ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017!

412 adet daireden meydana gelen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi kurası 2017...

TOKİ Adana Seyhan Barış 1. Etap başvuruları!

TOKİ Adana Seyhan Barış 1. Etap başvuruları 18 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 34 adet daire kurasız satışa çıkarıldı.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

toki adana kurası ne zaman Haberi

toki adana kurası ne zaman

Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta yüzde 12 peşin ödemelerde kalan bedeli 180 ay vade yada 240 aya kadar vadelendirmede yüzde 20 peşinat alınıyor.


TOKİ Adana Sarıçam Konutları'nda kura çekilişinde, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedelini, 6 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alıyor.


Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda belirlenecek. Projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura katılacaklar listesi tıklayın


Satış duyurusu için