26 / 04 / 2024

toki Akgedik Yunuskent fiyat

toki Akgedik Yunuskent fiyat

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te kuralar 18 Haziran'da!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut projeleri arasında yer alan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Projede kura çekimi 18 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

TOKİ Akgedik'te hak sahipleri indirimi beğenmedi!

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

toki Akgedik Yunuskent fiyat Haberi

toki Akgedik Yunuskent fiyat

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından konut sorununu çözecek 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; fiyatları yüksek bulan vatandaşlar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye ziyarette bulunarak isteklerini dile getirdi. Görüşmelerde Belediye Başkan Yardımcıları Dilşat Ulaş ve Musa Dirik ile Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş da katıldı.

Vatandaşlar görüşmelerde TOKİ fiyatlarında indirim talep ettiklerini söyleyerek, vadelerin kısa olduğunu Başkan Çerçi'den istedi. Vatandaşların beklenti taleplerini isteyen Çerci, "Kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları da TOKİ tarafından yayınlandı. Hak sahiplerimiz ile bu konu hakkında görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız fiyatların yüksek olduğunu ve vadelerin kısa olduğunu ilettiler. Fiyatlar ile ilgili Ankara'ya giderek TOKİ ile görüşme gerçekleştireceğiz" diye konuştu.