26 / 04 / 2024

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.



Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından konut sorununu çözecek 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; fiyatları yüksek bulan vatandaşlar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye ziyarette bulunarak isteklerini dile getirdi. Görüşmelerde Belediye Başkan Yardımcıları Dilşat Ulaş ve Musa Dirik ile Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Hakan Yılmazbaş da katıldı.

Vatandaşlar görüşmelerde  TOKİ  fiyatlarında indirim talep ettiklerini söyleyerek, vadelerin kısa olduğunu Başkan Çerçi'den istedi. Vatandaşların beklenti taleplerini isteyen Çerci, "Kısa sürede hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan konutların fiyatları da TOKİ tarafından yayınlandı. Hak sahiplerimiz ile bu konu hakkında görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız fiyatların yüksek olduğunu ve vadelerin kısa olduğunu ilettiler. Fiyatlar ile ilgili Ankara'ya giderek TOKİ ile görüşme gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 


Geri Dön