27 / 04 / 2024

TOKİ Akseki yapımı

TOKİ Akseki yapımı

Antalya Akseki'de TOKİ'ye tahsis edilen arazide zemin etüdü yapıldı. Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, "Akseki ilçemize bu güzel projeyi kazandırarak vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Fikirtepe'de bakanlık, TOKİ ve Emlak Konut eliyle inşaatların yapım sürecine giriyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilecek Yeni Fikirtepe Projesi'nin yapım sürecine girdiğini açıkladı.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Amasya Göynücek'te 110 konutun yapımına başladı!

TOKİ tarafından Amasya Göynücek ilçesinde inşa edilecek 110 konutun yapımına başlandı. Belediye Başkanı Kemal Şahin, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu yıl 10 bin 793 konutun yapımını başladıklarını açıkladı.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Keles 2.Etap Konutları'nın yapımına başlanacak!

Bursa Uludağ TOKİ'nin 64 konutluk 1'nci etap binalarının 2007'de sahiplerine teslim edilmesinin ardından yoğun talep üzerine 2'nci etabın yapımına 2016 yılı içinde başlanacağı açıklandı.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Akseki yapımı Haberi

TOKİ Akseki yapımı

Antalya'nın Akseki ilçesinde belediyeye ait TOKİ'ye tahsis edilen arazide zemin etüdü yapıldı. Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 51 bin metrekarelik arazide TOKİ yetkilileri ile incelemelerde bulunduklarını söyledi.


İncelemenin ardından rapor hazırlanacağını belirten Uysal, şöyle konuştu: "Uzun süreden beri yürüttüğümüz temaslarımız sonuçlanmaya başladı. Ankara ziyaretimizde TOKİ yetkilileri ile görüşmüş ve prensip olarak anlaşmıştık. TOKİ arazisinin etüdü için heyet ilçemize gelerek çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa sürede konut projesi hayata geçecek. Akseki ilçemize bu güzel projeyi kazandırarak vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalarımız...