29 / 03 / 2024

toki Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuru 2015

toki Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuru 2015

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatları 50 bin 498 TL'den başlangıç gösteren projede toplam 14 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor.

Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ Evleri!

Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ Evleri ödeme planı kapsamında 180 ay vade yapılıyor. Başvuruları 16 Mart'ta başlayacak olan projede konut fiyatları 50 bin 498 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Ankara 2022 projesi için beklenen gün geldi! Çubuk'a tam 503 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Ankara Çubuk projesinde son dakika! Başkente 503 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çubuk projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çubuk Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan ve 52 bin metrekare alandainşa edilecek olan Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çubuk İlçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Çubuk kura sonuçları 29.06.2020!

TOKİ Ankara Çubuk kura sonuçları 29.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Çubuk kura sonuçları 29.06.2020 ve TOKİ Çubuk kura sonucu 29 Haziran 2020...

TOKİ Ankara Çubuk 2020 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk projesinde yer alan 500 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

toki Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuru 2015 Haberi

toki Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuru 2015

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da, Alt Gelir Grubu kapsamında 14 adet konut açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan projede başvurular 31 Mart'a kadar devam edecek. 


Ankara Çubuk Aşağıçavundur TOKİ Evleri'nde yer alan daireler 50 bin 498 TL ile 60 bin 060 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede 64,71 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.


Aylık 258,32 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabilen TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da 4 bin TL peşin ödemelerde kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. 


Satış duyurusu için