27 / 04 / 2024

toki ankara güdül projesi

toki ankara güdül projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Ankara'ya 212 yeni konut geliyor!

eni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül 2021 projesinin ihalesini bugün E İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

TOKİ'den o ile 212 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül projesi için start verdi. Projede toplam 212 adet konut yer alacak.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 212 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Ankara Sahil Güvenlik Lojmanı ihalesi bugün!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

toki ankara güdül projesi Haberi

toki ankara güdül projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat ve taksit bedelleriyle ev sahibi yapan TOKİ'nin yeni projesi Ankara'da hayata geçirilecek.

Başkentlilerin yüzünü güldüren TOKİ Ankara projesi, Güdül ilçesi, Yukarı Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ Ankara Güdül projesinde 212 adet konut yer alacak. İhalesi 18 Mayıs'ta yapılacak olan projede konutların yanı sıra 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi yer alacak.

İhale ilanı:
Ankara İli, Güdül İlçesi, Yukarı Mahallesi 212 Adet Konut 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Başvuru Şartları

ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI
TOKİ projelerine başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;
 
-T.C. vatandaşı olması,

-Projenin bulunduğu il/ilçe...