27 / 04 / 2024

toki ankara gülseren mahallesi başvuruları

toki ankara gülseren mahallesi başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan 81 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelirliler için satışa çıkarılan projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvuru dönemi 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede peşinat bedeli 18 bin 143 liradan başlıyor.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Gülseren başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mamak Gülseren başvuruları 1 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren mahallesi projesi için başvurular 1 Kasım itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap 1. Bölge başvuruları başladı!

70 adet konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 1.Bölge'de taksit tutarları 237,13 TL ile 794,93 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap son başvuru bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap projesi satışa sunuldu. 

toki ankara gülseren mahallesi başvuruları Haberi

toki ankara gülseren mahallesi başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde toplam 81 adet konut bulunuyor.

4 adet 1 oda 1 salon, 77 adet 2 oda 1 salon konutun yer aldığı TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap için başvuru dönemi başladı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Mamak 2. Etap projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Mamak TOKİ 2020 projesinde en düşük konut bedeli 115 bin 646 TL, en yüksek konut bedeli 199 bin 260 TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 13 bin 877 TL ile 23 bin 911 TL arasında değiştiği projeden 180 ay vadeyle...