16 / 04 / 2024

Toki başkan yardımcıları

Toki başkan yardımcıları

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Levent Sungur ile Ömer Faruk Karabayır TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıkları ve Tarım ve Orman Bakanlığına ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

TOKİ'de 2 Başkan Yardımcısı gitti, yerine yenileri geldi!

Mehmet Ergün Turan, Ahmet Haluk Karabel'in yerine TOKİ Başkanlığı'na geldiği 18 Nisan'dan beri Başkan Yardımcısı düzeyinde değişiklik yapmamıştı. Ancak beklenen revizyon gerçekleşti ve 2 Başkan Yardımcısının yerine yenilerini atadı. Peki kimler gitti?

Mehmet Ergün Turan, TOKİ'de kimlerle çalışacak?

TOKİ Başkanlığı'na Mehmet Ergün Turan'ın atanmasıyla kurumun sitesi, organizasyon şemasını revize etti. Peki TOKİ'de sadece başkan mı değişti? Yardımcılar görevinde kaldı mı? İşte yeni TOKİ Başkanı Turan'ın yardımcıları ve onların sorumluluk alanları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Deprem öncesinde harcanan 1 TL, afet sonrasında 7 TL'ye karşılık geliyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüm ve deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili önemli noktalara değindi. İşte Yılmaz'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi! Son dakika gelişmesi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni yıla sayılı günler kala milyonların merakla beklediği, asgari ücret, memur ve emekli maaşları için oran verdi. Cumhurbaşkanı Yılmaz'dan son dakika açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur zammı açıklaması geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan asgari ücret, emekli ve memur maaş zammı  açıklaması geldi. Milyonların gözü bu haberde. Peki memur, asgari ücret ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2024'ün ortalarından itibaren düşecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz enflasyondaki düşüş için 2024 yılının ortalarını işaret etti. 

Toki başkan yardımcıları Haberi

Toki başkan yardımcıları


Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıkları'na ait atama kararları bugünkü 31093 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Atama kararları için tıklayın

Dursun Baştürk kimdir?

Hakan Akbulut...