19 / 04 / 2024

toki başkanı mehmet ergün turan kimdir

toki başkanı mehmet ergün turan kimdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın hedefleri neler?

Başbakanlığa bağlı olarak kurulan ve ürettiği sosyal konutlarla zirveye çıkan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), başlattığı konut üretimi seferberliğinin meyvelerini bir bir veriyor.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

TOKİ Başkanı açıkladı: 46 bin deprem konutunun teslimleri başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada sene sonuna kadar 46 bin konutu teslim edeceklerini, diğer konutları da teslim aldıkça hak sahiplerine vereceklerini söyledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

SEDDK Başkanı Trafik Sigortasında yeni dönem başlayacağını belirtti! 'Alt yapımız hazır' diyerek...

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, milyonlarca araç sahibi için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre trafik sigortasında yeni dönem başlayacak. İşte detaylar...

TOKİ Başkanı Bulut açıkladı: Reçetesi var!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ yapılarının nasıl bir reçeteyle inşa edildiğini anlattı. İşte detaylar!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

toki başkanı mehmet ergün turan kimdir Haberi

toki başkanı mehmet ergün turan kimdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi adaylarını 24 Kasım Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde açıkladı. AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayı belli oldu. 

AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları henüz açıklanmadı. Ancak kulislerde bazı isimlerin kesinletiği konuşuluyor. 

Bu isimler arasında Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan da yer alıyor. TOKİ Başkanı Turan'ın AK Parti Fatih  Belediye Başkanı adayı olduğu söyleniyor. Seçimlerde Turan belediye başkanı seçilmesi durumunda, TOKİ Başkanlığını kimin yürüteceği ise bilinmiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 20 ilin belediye başkan adayını daha partisinin yarın  (27 Kasım 2018 Salı) yapılacak TBMM Grup Toplantısı'nda açıklayacak. 

Toplantıda, Ankara, İzmir, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Konya, Mardin, Muğla ve Sakarya büyükşehir belediye başkan adaylarının yanı sıra Afyonkarahisar,...