19 / 04 / 2024

toki başvuru iade

toki başvuru iade

TOKİ'ye başvuruda bulunan ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini merak ediyor. İşte, TOKİ 2020 para iadesi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ'den ev çıkmayanlar para iadesi bekliyor!

TOKİ kura çekilişleri büyük bir heyecanla sürüyor. TOKİ çekiliş sonuçları sonucunda ev kazananlar şimdi taksitleri ne zaman ödeyeceklerini araştırıyor. Aynı zamanda ev kazanamayanlarda para iadesi bekliyor. Başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü sonrasında iade edilecek.

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ kurada ismi çıkmayanlara başvuru bedeli iade ediliyor mu? TOKİ başvuru bedeli ne zaman iade edilir?

TOKİ başvuruları gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar kurada isimleri çıkmazsa, başvuru bedellerini geri alıp almayacaklarını sorguluyor. İşte detaylar!

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ başvuru ücreti ne zaman iade edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçireceği projelerin kura çekilişleri yapılıyor. Peki TOKİ başvuru ücreti ne zaman iade edilecek?

TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ kura çekilişlerinde isimleri çıkmayan vatandaşlar ise ücret iadelerinin ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki TOKİ sosyal konut başvuru ücretlerinin iadesi nasıl alınır?

TOKİ başvuru ücreti iadesi!

TOKİ başvuru ücreti belli durumlarda başvuru sahibine iade ediliyor. İşte TOKİ başvuru ücretinin iade edildiği haller..

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri!

Bursa Hamitler 1. Etap Toki projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Toki başvuru işlemleri...

Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, Siirt Evren Mahallesi Toki başvuru tarihleri...

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

toki başvuru iade Haberi

toki başvuru iade

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 şehirde, 2+1 ve 3+1 planında inşa edeceği 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kura çekilişleri sürüyor. Kurada adı çıkmayan vatandaşlar da ön başvuru sürecinde bankalara yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini, ödemelerini nasıl geri alacaklarını merak ediyor. Peki, TOKİ'nin 2020 para iadesi ne zaman yapılacak?

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, TOKİ '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi' kapsamında çekilen kuralarda ismi çıkmayan ve hak sahibi olamayan vatandaşlar, gerekli prosedürleri yerine getirdiğinde ücret iadelerini kolayca alabiliyor. 

TOKİ'nin inşa ettiği konutlar için başvuruda bulunan ve noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda hak sahibi olamayan kişilere başvuru bedelleri geri veriliyor. 

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar para...