28 / 03 / 2024

TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ kura çekilişlerinde isimleri çıkmayan vatandaşlar ise ücret iadelerinin ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki TOKİ sosyal konut başvuru ücretlerinin iadesi nasıl alınır?



TOKİ kura sonuçları sosyal konut başvurularını yapan adayların bir kısmına sevinç yaşatmıştı. CNNTürk'te yer alan habere göre, kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar ise ücret iadelerinin ne zaman alınacağını araştırıyor. İşte konuyla ilgili detaylar ve  TOKİ  başvuru ücretlerini geri almak isteyen vatandaşların yapması gerekenler…

TOKİ ücret iadeleri son kura çekilişinin tamamlanmasının ardından başladı. Çekilişten sonra geçen iki günlük süreyi takiben geçen ilk günde başvuru ücretleri geri alınabiliyor. Buna göre TOKİ ücret iadesi almak isteyenler  başvuruları yaptıkları bankaya giderek ücret iadelerini alabilirler.


TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kurada adı çıkıp çıkmadığını kontrol etmek isteyen vatandaşlar TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama işlemlerini yapabiliyor. Kuraların tamamlanmasından sonra başlatılan sorgulama işlemleri bir süre daha erişime açık olarak kalacak.

Kura sonuçlarında ev sahibi olamayacağını öğrenen vatandaşlar ise yatırdıkları başvuru ücretlerini ilgili bankaya giderek geri talep edebilecek.

 

TOKİ'den 359 TL taksitle ev fırsatı!

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ'den nasıl ev alınır?


Geri Dön