25 / 04 / 2024

Kurada ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak?

Kurada ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek? İşte detaylar...



TOKİ’nin devlet destekli olarak her yıl inşa ettiği 100 bin yeni sosyal konut projesinde Mersin ili için kuralar çekildi. Bugün saat 10:00’da yapılan kura çekilişi internet üzerinden yapıldı. Toplamda 2 bin konutluk Mersin projesinde kura çekilişinden sonra vatandaşlar sonuçları beklemeye başladı. Kura sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. 

TOKİ KURALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

TOKİ  Adana  Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekilişi ise bugün yapılacak.

Koronavirüs salgını sebebiyle kuralar vatandaşların katılımına kapalı olarak, noter huzurunda gerçekleştiriliyor.

HAK SAHİBİ OLAMAYANLARA PARA İADESİ

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini merak ediyor.

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunmasına ilişkin alınan önlemler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden yapılacak.

Koronavirüs önlemleri kapsamında, bankalar kurada hak sahibi olamayan vatandaşların şubeye gitmeden başvuru bedellerini alabilmelerine imkan veren çalışmalar yaptı.

2020  TOKİ  Mayıs ayı alt gelir grubu ucuz konut projeleri!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin 5 ildeki 8 bin 900 konutu sahiplerini bulacak!


Geri Dön