25 / 04 / 2024

TOKİ Bolu Gerede evleri

TOKİ Bolu Gerede evleri

TOKİ ve Dörtdivan Belediye Başkanlığı işbirliğinde Bolu Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde inşa edilecek 126 konut için fiyatlar yeniden hesaplandı.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Bolu Gerede Spor Kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın öncülüğünde inşa edilen Gerede'deki spor kompleksinin 2019-2020 futbol sezonunda açılması planlanıyor.

Bolu Gerede'ye millet bahçesi yapılacak!

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye tarafından Esentepe mesire alanına inşa edilmesi planlanan 'Millet Bahçesi' ihaleye çıkıyor.

Bolu Gerede'de yeni spor tesisi için imzalar atıldı!

Bolu Gerede Belediyesi tarafından, Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak spor tesisi projesi için imzalar atıldı. 16 odalı tesis binasının 450 günde bitirilmesi planlanıyor. 

TOKİ Bolu Kürkçüler'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  “Bolu Merkez Kürkçüler 56 Konut Projesi kapsamındaki yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-9 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Bolu Gerede stadyumu bakım çalışmaları TBMM'de!

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gerede ilçe stadyumunun kullanıma açılması ile ilgili olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

TOKİ Bolu Gerede evleri Haberi

TOKİ Bolu Gerede evleri

TOKİ ve Dörtpan Belediye Başkanlığı tarafından Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi'nde yapılacak olan TOKİ konutlarında fiyatlar yeniden hesaplanarak, konut sayısı ve tip değişikliği yapıldı. Belediyenin talebi üzere Alt gelir Grubu konutlar çıkarılarak, 02 tipi (94 adet konut) ve C1 tipi (32 adet konut) olarak, standart konut statüsünde toplam 126 konut planlandı. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Dörtpan Belediyesi iş birliği ile Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi devamında Orman İşletmesi Lojmanlarına yapılacak olan TOKİ konutlarında fiyatlar yeniden hesaplanarak, konut sayısı ve tip değişikliği yapıldı. Başvurular 17 Nisan -18 Nisan Mayıs 2017 tarihleri arası olarak yeniden günce İlendi. 


Dörtpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, konut sayısı ve tip değişikliği konusundaki talepleri üzerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) taıalından yeniden çalışma yapılmış olup revlze edilen yerleşim...