29 / 03 / 2024

toki burdur konutları

toki burdur konutları

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretim çalışmalarına devam eden TOKİ, Burdur'da 104 konut inşa edecek.

TOKİ Burdur Karamanlı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Burdur ili Karamanlı ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan konutların ihalesinin yapıldığı bildirildi. Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, açıklama yaptı.

TOKİ Burdur Bucak 151 konut ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Bucak ilçesi 151 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 54 konut başvuruları 8 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Çavdır 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 54 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Merkez kura çekilişi 2 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez 2021 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 2 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur orta gelir grubu başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Çavdır projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Burdur Gölhisar 2019 projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Gölhisar Ulucami projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor. 

TOKİ Burdur Gölhisar'da kura çekildi!

Burdur’un Gölhisar ilçesinde yapılan 2. Etap TOKİ konutları kura çekilişleri, Gölhisar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ortak düzenlediği tören ile gerçekleşti.

TOKİ Burdur Bucak'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Bucak projesinde yer alan konutların teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Burdur Bucak 3. Etap Konutları'nda son durum ne?

Burdur Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak ilçesinde yapımı devam eden 3'ncü etap TOKİ'nin 151 konutluk inşaatını inceledi.

TOKİ Burdur Karamanlı Konutları'nın temeli atıldı!

TOKİ tarafından Karamanlı ilçesinde yapılacak 283 konut, ticaret alanı ve sosyal tesisin temeli atıldı. İlçede ikinci etap konutları için de talep toplamaya başlanacak.

TOKİ Burdur Karamanlı Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Burdur ili Karamanlı ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan konutların ihalesinin yapıldığı bildirildi. Burdur Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, açıklama yaptı.

toki burdur konutları Haberi

toki burdur konutları

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan Toplu Konut İdaresi bu hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretim çalışmalarını sürdüren TOKİ, Burdur projesi için düğmeye bastı. 

İhalesi 18 Haziran'da yapılacak olan TOKİ Burdur projesinde 104 konutun yanı sıra sosyal tesis de yer alacak.

İhale ilanı:
Burdur İli Çavdır İlçesi Pazar Mevki 3.Etap 104 Adet Konut, 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de...