24 / 04 / 2024

toki çayırova projesi

toki çayırova projesi

TOKİ'nin, piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla satışa sunduğu Kocaeli Çayırova Projesi'nde kuralar çekildi. İşte kura sonuçları...

TOKİ Çayırova projesi başvuru tarihi!

TOKİ Kocaeli Çayırova yer alan 157 adet konut "Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında kura yöntemiyle satışa sunuluyor..TOKİ Çayırova projesi başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi!

TOKİ Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Çayırova Evleri teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ'den Kocaeli Çayırova'ya 115 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova'da 115 konutluk yeni proje inşa edecek.

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

TOKİ Çayırova'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilimiz Çayırova bölgesinde inşa edilen 387 konutluk site tamamlandı. Satışı Türkiye Halk Bankası üzerinden yapılan 387 konutun teslimine yarından itibaren başlanacak.

Kocaeli Çayırova'ya köprülü kavşak müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova-TEM Otoyolu OBS Köprülü Kavşağı yapım işi ihalesine 5 firma katıldı, köprülü kavşağın 270 günde tamamlanması isteniyor.

toki çayırova projesi Haberi

toki çayırova projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla hazırladığı Kocaeli Çayırova Projesi kapsamında satışa sunulan 245 konutun Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası, Çayırova Spor Salonu’nda bugün gerçekleştirildi.


TOKİ piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi amacıyla 7 ilde 1.863 konutu düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile satışa sundu. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “Başta emeklilerimiz olmak üzere konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızı düşük taksitler ve 240 ay vade gibi seçeneklerle konut sahibi yapacağız. 81 ilimizde satışa sunacağımız konutlarımızda emeklilerimize kontenjan ayırıyoruz.” dedi.


İdare ilk aşamada Kocaeli, Malatya, Bitlis, Mardin, Eskişehir, Şanlıurfa ve Van’da 1.863 konutu satışa çıkardı.


Kocaeli’nde 394 lira taksitle konut

Kocaeli Çayırova’da 2+1 planında 157,...